به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، یحیی جامع، رییس جمهوری در حال کنارهگیری گامبیا در انتخابات اول دسامبر 2016 این کشور به آداما بارو باخت اما نتایج را قبول ندارد و از دادگاه خواسته تا به شکایتش رسیدگی کند.
وی در جریان گفت و گوی تلفنی با الن جانسون سرلیف، رییس اکوواس و رییس جمهوری لیبریا از این نهاد خواست تا در بحران سیاسی در گامبیا میانجیگری کند و روند انتقال قضات به کشور را تسهیل نماید.
جامع در این مکالمه تلفنی با سرلیف گفت: من خواستار کمک شما برای حل بحران موجود در گامبیا هستم تا این بن بست را از طریق دادگاه حل و فصل کنیم. من از شما می خواهم تا روند انتقال قضات را به گامبیا تسهیل کنید و به ما کمک کنید تا این مشکل از طریق قانون اساسی حل شود.
وی ادامه داد: من درخواست خود را به دادگاه عالی دادهام تا آن را بررسی کند. من میخواهم دادگاه عالی آداما بارو را از حضور در مراسم تحلیف منع کند تا زمانیکه حکم صادر شود.
روز شنبه، رهبران منطقهای اکوواس پس از نشست در مالی بار دیگر بر تعهد خود برای حمایت از نتایج انتخابات در گامبیا تاکید کردند.
یحیی جامع درخواستی را برای بررسی نتایج این انتخابات به دادگاه عالی گامبیا ارائه کرد و به دنبال ابطال نتایج است.
حکم دادگاه انتخابات ریاست جمهوری گامبیا احتمالا 16 ژانویه 2017 اعلام می شود اما کانون وکلای گامبیا پیشتر هشدار داده که هرگونه تلاش برای توقف روند مراسم تحلیف رییس جمهوری منتخب خیانت محسوب میشود.
براساس قانون گامبیا، جامع تنها سه روز زمان دارد تا بتواند حکم دادگاه را به دست بیاورد اگر دادگاه یا مجمع ملی مدت زمان ریاست جمهوری وی را تمدید نکنند.
انتهای پیام


نظرات