• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۶ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 96102010408
  • خبرنگار : 71503

دعوت از شیشه‌گران ایتالیایی برای همکاری مشترک با ایران

دعوت از شیشه‌گران ایتالیایی برای همکاری مشترک با ایران

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از گفت‌وگو با چند شرکت فعال ایتالیایی و دعوت برای همکاری مشترک با صنعتگران ایرانی در حوزه شیشه خبر داد.

بهمن نامور مطلق در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در حاشیه سفر به ایتالیا و حضور در نمایشگاه صنایع دستی میلان از برخی کارگاه‌های ساخت شیشه در جزیره مورانو که در واقع مرکز شیشه ایتالیا محسوب می‌شود، بازدید کردم. با حدود ۶ شرکت شیشه سازی در ایتالیا گفت‌و گو و درخواست کردم که با آنها کو برندینگ (همکاری دو جانبه ) انجام دهیم.

او ادامه داد: از صاحب یکی از بهترین کارگاه‌های شیشه در مورانو دعوت کردیم که با یکی از کارخانه‌های بزرگ کشور ما در حوزه شیشه‌ تعامل کنند، یعنی محصول مشترک ایران و ایتالیا را تولید  کنند تا بتوانیم در بازار ایران عرضه کنیم. اگر قیمت تمام شده ما در حوزه تولید شیشه پایین بیاید، حتی می‌توانیم محصولات مشترکمان را در بازارهای اروپا هم عرضه کنیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه هنرمندان ایتالیایی با شیشه، نقاشی و کارهای حیرت‌آوری تولید می‌کنند، افزود: یکی  از راه‌های توسعه صنعت چند ملیتی کردن آن است. برای مثال  کشور نپال با همکاری ایتالیا در حوزه طراحی و مبلمان همکاری کرده و به نتایج خوبی هم رسیده است.

نامور مطلق با بیان اینکه در برخی از رشته‌های صنایع دستی مثل شیشه‌گری عقب هستیم، گفت: باید از ایده صنعتگران و هنرمندان کشورهای دیگر استفاده کنیم و محصول مشترکمان را در کشورهای دیگر ارائه دهیم. با این اقدام می‌توان هم جلوی واردات را گرفت و هم صادرات انجام داد. از طرفی باید بخش‌هایی که قوی هستیم نیز کیفی‌سازی شود تا به راحتی بتوانیم صادرات داشته باشیم. در واقع تصمیم داریم یکی از کارگاه‌های بزرگ کشورمان در حوزه شیشه را با یک برند ایتالیایی آشنا کنیم تا بتوانند محصولات مشترک تولید کنند.  

او همچنین بیان کرد: در حوزه حصیر و چرم نیز صحبت‌هایی با تولید کنندگان کشور ایتالیا شده تا بتوانیم در این حوزه نیز کارهای مشترک خوبی ارائه کنیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در پاسخ به این پرسش که آیا معاونت صنایع دستی برای ورود تحصیل کرده‌های حوزه شیشه به بحث تولید نیز برنامه‌ای دارد؟ توضیح داد: پیش از این برنامه‌ای برای آموزش شاغلین برگزار شده است و می‌توانیم برنامه‌ای هم برای آموزش فارغ التحصیلان داشته باشیم اما تا حالا کسی از ما چنین درخواستی نداشته است. اگر از ما برای آموزش عملی درخواست شود، می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

نامور مطلق درباره اینکه آیا معاونت صنایع دستی توانایی راه اندازی مدرسه شیشه برای کسانی که دوست دارند در این زمینه به طور تخصصی آموزش ببینند یا دانش علمی خود را ارتقاء دهند، دارد؟ پاسخ داد: در مرحله اول تقاضای راه‌اندازی خانه شیشه شده است. می‌توانیم  در خانه شیشه، کارگاه و گالری برگزار کنیم. تهران مرکز شیشه ایران است به همین دلیل تصمیم داریم این خانه را در شهر تهران راه‌اندازی کنیم. در این زمینه با شهردار قبلی درباره در اختیار قرار دادن خانه‌ای برای این کار گفت‌و گو کردیم اما به نتیجه نرسیدیم. در حال حاضر دنبال فرصتی برای رایزنی با شهردار جدید هستیم تا بتوانیم فضایی برای این کار بگیریم  زیرا اصولا متولی اقدامات این چنینی از جمله خانه هنرمندان نیز شهرداری بوده است.  

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور همچنین بیان کرد: شهرداری تا کنون بیشتر به هنرهای مدرن پرداخته است به همین دلیل به فکر راه اندازی  خانه هنرهای سنتی نیز هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha