• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 96102714662
  • خبرنگار : 71503

نمایشگاهی از «تله پاتی و خط‌ ها»ی یک هنرمند

نمایشگاهی از «تله پاتی و خط‌ ها»ی یک هنرمند

میثم رضایی‌نیا آثار حجمی خود با عنوان «تله پاتی و خط‌ها» که مجموعه ترکیبی از خط هایی که گاه به صورت صاف، به هم پیوسته و گاه دارای پیچش و کشش و فشار است، به نمایش گذاشته است.

این هنرمند در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نمایشگاه‌اش بیان کرد: در هر اثر همان طور که از اسم انتخابی آن پیداست فرمی که یک نام در ذهن ایجاد می‌کند مورد توجه بوده است. این نام‌ها ازخصلت‌های انسانی چه خوب وچه بد به عاریت گرفته شده است. به این ترتیب که چند تن هم عقیده تلپاتی فکری کرده‌اند و به اتحادی رسیده‌اند که شاید این اتحاد از پیش تعیین شده نباشد و این خط فکری، آنان را در یک جبهه قرار داره و عقیده آنها توانسته اثری همسو با آنان بیافریند.

او ادامه داد: اسامی همچون غرور، تهاجم، ایثار، گذشته، شکسته، انقلاب، سردر گم، خروش، تولد و ... این اسامی تنها یک اسم خالی نیست بله یک جریان فکری دسته جمعی در هر زمینه است که قدرت هر فکر در رسیدن به هدف خاص را نشان می‌دهد. مثلا از لحاظ برقراری صلح دست در دست هم نهاده و توانسته‌اند یک اثر هنری را به فکر مورد نظر خود تشکیل دهند و آن اثر شکل صلح، خشونت و یا حالت بیمار گونه‌ای را به خود بگیرد.

رضایی‌نیا با بیان اینکه هر کس با دیدگاه شخصی خود به یک پدیده می‌نگرد، افزود: این دیدگاه با توجه به میزان معلومات، دید هنری و یا حتی معنویت متفاوت است. بعضی افراد با مواجه شدن یک اثر هنری ابتدا شگفت زده می‌شوند و بعد برای آنها سوال مطرح می‌شود که چرا و چگونه یا هدف از این اثر چه بوده در مقابل افرادی با مواجه با اثر، ابتدا سوال در ذهنشان تداعی می‌شود و پس از دریافت جواب در ذهن خویش و در میان داده‌های از پیش تعیین شده، حس و حال آن فضا و طرز قرارگیری در محیط  به شگفتی پی می‌برند.

این هنرمند بیان کرد: در کل در میان فواید آثار هنری اختلاف نظر فراوانی در تاریخ هنر ذکر شده، شاید ساده‌ترین و پرقدرت‌ترین فایده یک کار هنری از نظر بنده همان است که مخاطب را لحظه‌ای از تفکر در مورد اتفاقات و مشغله‌های روزانه کنده و شعف و شادی حاصل از دیدن چیزی به غیر از اشیاء و لوازم همیشگی را ایجاد می‌کند و در مراحل بالاتر هنر صرف می‌تواند دلالت گری کند، خط مشق بدهد، راه را تمیز بدهد و به بالاترین درجه از انسانیت حتی وحدانیت صعود پیدا کند.

او گفت: هنر و فرهنگ در همه جوامع در جایگاه بسی بالاست ومحترم شمرده می‌شود زیرا که تمامی جوانب زندگی بشریت را شامل می‌شود. تاریخ ساز و زندگی ساز است. زیبایی و زشتی‌های افکارمان را روشن و فلسفه درستی از حوادث نامفهوم  و گنگ را به ما نمایان می‌کند.

میثم رضایی نیا متولد ۱۳۶۵ لیسانس هنرهای صناعی دارد و تجربه برگزاری نمایشگاه‌های گروهی و انفرادی بسیاری دارد.

نمایشگاه «تله پاتی و خط‌ها» از روز جمعه ۲۲ دی‌ماه در گالری سایه افتتاح شده و تا ۲۷ دی‌ماه دایر است.

علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از ساعت ۱۱ تا ۲۲ به گالری سایه واقع در خیابان جمشیدیه،  خیابان امیدوار، خیابان آقا خوانی، شماره ۳  مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha