• پنجشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 96122413650
  • خبرنگار : 71432

کمبود شدید آب ۷۰۰ میلیون انسان در جهان را آواره می‌کند

کمبود شدید آب ۷۰۰ میلیون انسان در جهان را آواره می‌کند

سازمان ملل متحد و بانک جهانی در گزارشی اعلام کردند: تا سال ۲۰۳۰ ، ۷۰۰ میلیون انسان در معرض خطر آوارگی ناشی از کمبود شدید آب قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا در بررسی سازمان ملل متحد و بانک جهانی آمده‌ است:  سرمایه‌گذاری در زیر ساخت‌های آب باید حداقل طی پنج سال آینده دو برابر ‌شود.

این گزارش که با عنوان «هر قطره آب را به حساب آورید: دستور کاری برای اقدام آب» منتشر شده، خواستار تغییر اساسی در روشی است که جهان، آب را مدیریت می‌کند تا بتوان به اهداف آرمان‌های توسعه پایدار به ویژه تضمین دسترسی و مدیریت پایدار آب و تاسیسات بهداشتی برای همه دست پیدا کرد.

بر اساس این گزارش، ۴۰ درصد مردم جهان تحت تاثیر کمبود آب قرار دارند همچنین اگر مشکل کمبود آب حل نشود ۷۰۰ میلیون نفر در جهان تا سال ۲۰۳۰ در جستجوی آب، آواره و سرگردان خواهند شد. بیش از دو میلیارد انسان در جهان مجبور به نوشیدن آب ناسالم هستند و بیش از چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفر به سرویس‌های بهداشتی و سالم دسترسی ندارند.

همچنین دراین گزارش آمده زنان و دختران به شکل نامتناسبی از کمبود آب سالم و عدم دسترسی به سرویس‌های بهداشتی رنج می‌برند که این امر موجب بروز مشکلاتی برای سلامتی آنان و اغلب محدودیت‌های شغلی و آموزشی می‌شود. علاوه بر این، حجمی معادل ۸۰ درصد فاضلاب در جهان بدون اینکه تصفیه شود در محیط زیست رها می‌شود. ۹۰ درصد از ۱۰۰۰ مورد از مخرب‌ترین بلایا از ۱۹۹۰ را فجایع مرتبط با آب تشکیل می‌دهد.

«آنتونیو گوترش» - دبیر کل سازمان ملل متحد - نیز اظهار کرده‌است: باورعمیق من است که آب موضوع مرگ و زندگی است زیرا ۶۰ درصد از بدن انسان را آب تشکیل می‌دهد. بلایای طبیعی مرتبط با آب بیشتر و بیشتر رخ می‌دهند و بیش از پیش خطرناک می‌شوند و این بدان معنی است که آب در واقع موضوع مرگ و زندگی است.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اطلاع‌رسانی سازمان ملل، «جیم یونگ کیم» رییس بانک جهانی نیز تاکید کرده‌ است: زیست‌بومی که زندگی بر آن استوار است یعنی غذای ما، پایداری انرژی، سلامت عمومی، مشاغل، شهرها همه در معرض خطر قرار دارند که حل این مشکل به نحوه مدیریت آب بستگی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha