• چهارشنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97051709332
  • خبرنگار : 71600

دلار در مبادلات جهانی کاهشی شد

دلار در مبادلات جهانی کاهشی شد

بورس‌های آسیایی در مبادلات امروز کار خود را افزایش خاتمه دادند، اما دلار در برابر اکثر همتایان خود کاهشی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، بورس وال استریت کماکان تحت تاثیر انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های تکنولوژی به صعود خود ادامه می‌دهد. شاخص " داو جونز" در آخرین معاملات با ۰.۵ درصد افزایش به ۲۵۶۲۸.۹۱ واحد رسید. در انگلیس نیز شاخص " فوتسی ۱۰۰" با ۰.۷ درصد افزایش به ۷۷۱۸.۴۸ واحد رسید.

 در بین بورس های آسیایی، شاخص " نیک کی ۲۲۵" با ۰.۴ درصد افزایش تا پایان معاملات اولیه به ۲۲۷۵۰.۴۸ واحد و شاخص " هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۸۲۸۲.۲۸ واحد رسید. اما در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۲۷۶۴.۴۵ واحد رسید

در سایر بورس های آسیایی بورس سیدنی ۰.۴ درصد بالا رفت، بورس های کره جنوبی، نیوزلند و تایوان نیز کار خود را با صعود به پایان رساندند.

اما در بازار ارزی به دنبال اقدامات جدید ارزی بانک مرکزی چین، ارزش یوان کماکان در برابر دلار روبه تقویت است در حالی که دلار کاهشی شده است: هر یورو از ۱.۱۵۹۷ دلار به ۱.۱۶۰۲ دلار افزایش یافت اما هر پوند از ۱-۲۹۳۸ دلار به ۱.۲۹۳۶ دلار کاهش یافت.

مبادلات نفت شاهد نوسانات زیادی بود، در حالی که هر بشکه نفت " وست تگزاس اینترمدیتگ با ۵ سنت افزایش به ۶۹.۲۲ دلار رسید، نفت برنت با ۷ سنت کاهش به ۷۴.۵۸ دلار در هر بشکه رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha