• سه‌شنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۰:۲۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97053015783
  • خبرنگار : 71282

جلسه بازنگری مزد کارگران تشکیل می‌شود؟

جلسه بازنگری مزد کارگران تشکیل می‌شود؟

عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار می‌گوید که با توجه به وضعیت کارگاه‌ها و رکود حاکم بر بازار و اقتصاد، انتظار نداریم که دستمزد کارگران مجدد افزایش یابد ولی دولت باید به وظیفه خود در قبال کارفرمایان و کارگران عمل کند.

علی اصلانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال با وضعیت دشوار بسیاری از کارخانه‌ها و مشکل‌فروشی که بنگاه‌های تولیدی پیدا کردند، نباید انتظار معجزه داشته باشیم. همین حالا کارگران بعضی از بنگاه‌ها، ماه‌هاست که حقوق معوق دارند و افزایش حداقل مزد را با وجود اعمال بخشنامه مزد سال ۹۷ هنوز به چشم ندیده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جلسه شورای عالی کار برای بازنگری و بررسی مجدد دستمزد تشکیل می‌شود؟ گفت: قبلا یک جلسه تشکیل شده و نمایندگان کارگری و کارفرمایی در خصوص راه‌های حمایت از کارگران در شرایط تحریم دیدگاه‌های خود را مطرح  کرده بودند، قرار بود جلسه دیگری در این باره تشکیل شود که استیضاح وزیر سابق کار مطرح شد و کار را متوقف کرد.

اصلانی افزود: در حال حاضر با توجه به انتخاب سرپرست جدید وزارت کار باید سه ماه منتظر بمانیم تا وزیر کار معرفی شود و جلسات بازنگری مزد درصورت موافقت همه شرکای اجتماعی مجددا از سر گرفته شود.

به اعتقاد رییس کانون شورای اسلامی کار البرز در بحث افزایش مجدد مزد، نباید بار دیگری بر دوش کارفرمایان گذاشته شود بلکه دولت باید نقش خود را در قبال کارگران و کارفرمایان ایفا کند زیرا در شرایطی که حال بنگاه‌ها خوب نیست و کارخانه‌ها با افزایش هزینه مواد اولیه روبه‌رو هستند، فشار بر کارفرمایان برای طرح دوباره مزد به صلاح نیست.

وی گفت: در حال حاضر افزایش ۱۹.۵ درصدی حداقل مزد در برخی از کارگاه‌ها اعمال نشده و کارگران حقوق و دستمزد خود را دریافت نکرده‌ و از ماه‌ها قبل حقوق معوق دارند.

اصلانی در پایان از دولت خواست تا از محل درآمدهای نفتی در بودجه کشور سهمی برای جامعه کارگری در نظر بگیرد.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی  - سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - در روزهای اخیر ضمن اعلام حمایت از کارگران، حداقل‌بگیران و اقشار محروم و آسیب پذیر در خصوص احتمال بازنگری و بررسی مجدد دستمزد کارگران در شورای عالی کار گفت: تلاش می‌کنیم حمایتهای اجتماعی نظیر بهره‌مندی کارگران از مزایای بیمه تکمیلی را گسترش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۳۰ ۱۰:۰۸

جوانی کارگران فدای تامین اجتماعی ماهانه آیتمی به نام حق بیمه از حقوق کارگر مظلوم کسر و به حساب تامین اجتماعی واریز می شود فرایندی که تا سی سال متوالی ادامه دارد تا این سازمان بتواند امورات خود را سپری کند براستی کارگر بعد از سی سال کار و اتمام دوره جوانی در سنین پیری چه لذتی از این حقوق ناچیز بازنشستگی می برد کارگری که بعد از سی سال، کار سخت و مشقت بار کارگری، با بدنی فرسوده و چندین بیماری سخت و عجیب و غریب دست و پنجه نرم خواهد کرد چه لذت و منفعتی از این اقدام باصطلاح حمایتی این سازمان خواهد چشید اگر صداقت دارید سن بازنشستگی را پایین بیاورید و حق بیمه را  برای کارگران کاهش دهید

avatar
۱۳۹۷-۰۵-۳۰ ۱۶:۴۵

ایشان فرموده اند : "وضعیت کارگاه‌ها و رکود حاکم بر بازار و اقتصاد" !؟ پس چطور میشود که نرخ همه چیز از کود حیوانی گرفته تا سکه و خودرو و مسکن، حداقل 50% افزایش یافته و همه اصناف و کارخانجات و فروشندگان، بدنبال عقب نماندن از قافله افزایش قیمتها هستند اما به دستمزد کارگر بی پناه و بینوا که میرسیم، یاد رکود و وضع خراب بازار میافتند !! اگر رکود است و خریدار در بازار نیست، چرا قیمت همه کالاها و خدمات دو برابر شده ؟ کف دستمزد کارگران را هم مثل بقیه اقتصاد، "آزاد" کنید و بر مبنای نرخ های جهانی محاسبه کنید. ساعتی 9دلار و 20 سنت ! یعنی ماهانه 1620 دلار (حداقل دستمزد). میشود حدود 15 میلیون تومان با نرخ دلار 9000 تومانی. مرد باشید و عمل کنید !