• جمعه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 97061607871
  • منبع : نمایندگی کردستان

تاکید فرهاد فخرالدینی بر ساخت سردیس حسن کامکار

تاکید فرهاد فخرالدینی بر ساخت سردیس حسن کامکار

فرهاد فخرالدینی با اشاره به خدمات ارزنده‌ای که حسن کامکار به هنر کشور ارزانی داشته، بر ساخت و نصب سردیس این استاد موسیقی در یکی از میادین بزرگ سنندج تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، حسن کامکار موسیقی‌دان، نوازندهٔ ویولن و بنیان‌گذار گروه موسیقی کامکارها بود. او ۲۴ اردیبهشت ۱۳۷۱ درگذشت.

فخرالدینی ـ موسیقیدان و رهبر ارکستر ـ که در نشست اساتید شورای عالی موسیقی ایران با هنرمندان عرصه موسیقی کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امروز به هنرستان هنرهای زیبای سنندج رفتیم و استعدادهای بسیار خوبی را دیدم که شاید این سطح از استاد در هیج کجای کشور دیده نشود.

وی افزود: روز اول ورود به سنندج، به مکانی بسیار حیرت‌انگیز مملو از آثار بسیار زیبای استاد هادی ضیاءالدینی رفتم. به جرأت می‌توانم بگویم با دیدن شهرهای بسیار زیبایی چون سن پترزبورگ، رم، فلورانس و ... که مهد صنعت و هنر مجسمه‌سازی است، توانایی این استاد را در حد و اندازه بزرگترین اساتید این کشورها می‌دانم.

عضو شورای عالی موسیقی ایران، حضور کودکانی قدرتمند در نوازندگی در سازهای سخت چون ترمپو را در ارکستر فیلارمونیک مورد توجه دانست و گفت: این نوازنده ۱۲ ساله از آینده‌داران موسیقی ایران خواهد بود که امیدوارم با تلاش و ادامه اصولی فعالیت موسیقایی شان به زودی به این جایگاه برسند.

وی بار دیگر با اشاره به خدمات ارزنده استاد حسن کامکار به فرهنگ و هنر موسیقی کشور، بر ساخت سردیس وی در سنندج تأکید و عنوان کرد: تربیت بزرگ خانواده‌ای چون خانواده کامکار به مانند یک دانشگاه تمام عیار هنر موسیقی و پایه‌ریزی فعالیت امروز موسیقی در استان توسط کسانی که زمانی افتخار شاگردی این مرد بزرگ را داشته‌اند می‌طلبد تا مسؤولان استان به عنوان یک اولویت، یکی از بهترین میادین سنندج و دیگر شهرهای استان را مزین به نام و سردیس این استاد برجسته کنند.

سازنده آهنگ سریال امام علی (ع) تصریح کرد: زمانی که در ارکستر ارسلان کامکار را در کنار خود دارم خیالم راحت است و این حاصل تلاش و زحمت پدر بزرگوارشان است و نباید این بزرگان را فراموش کنیم و می‌بایست به صورت ویژه از ایشان تجلیل به عمل آید.

وی درباره کردستان گفت: کردستان سرشار از ملودی، نشاط ، شادی و سربلندی است و این ملت ملتی زنده است که نشاط در درونش موج می‌زند.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها برای تعیین سطح و پذیرش ورودی امتحان سطح می‌گیرند، خاطرنشان کرد: با توجه به استعدادهایی که دیدم، مطمئن هستم ۹۰ درصد کودکان و نوجوانان سنندج با حضور در این امتحان ها ورودی و حد نصاب بالایی را کسب می کنند و لازم است بهترین دانشگاه های موسیقی کشور در سنندج دایر و کردستان به عنوان قطب موسیقی ایران معرفی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha