• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97080100181
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت

دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ، عرضه و توزیع فرآورده های لبنی ابلاغ شد

دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ، عرضه و توزیع فرآورده های لبنی ابلاغ شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ،عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، درراستای اجرای ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی، دکتر علیرضا رئیسی دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ،عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره کد ۱۸۰۳۹۲۲۱ را ابلاغ کرد.

معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور موظف هستند در نظارت بر فعالیت این مراکز بر اساس دستورالعمل ابلاغی اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha