• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 97091306067
  • خبرنگار : 71368

دو تجمع مقابل شورای شهر تهران

دو تجمع مقابل شورای شهر تهران

صبح امروز جمعی از پیمانکاران شهرداری و اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی مقابل شورای شهر تهران تجمع کردند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز جمعی از اعضای تعاونی مسکن اتوبوسرانی و تعدادی از پیمانکاران شهرداری تهران با تجمع مقابل شورای شهر و در حالی که شعار می دادند "شهردار شهر تهران، یک بررسی یک اقدام" و "یک اختلاس کم بشه مشکل ما حل میشه " خواهان رسیدگی به وضعیت و حل مشکل‌شان شدند.
این پیمانکاران در حالیکه بنرهایی در دست داشتند عنوان کردند که توانایی پرداخت حقوق پرسنل خود را ندارند و به دلیل بدهی ها، حساب های بانکی آنها توسط تامین اجتماعی بسته شده است.

از سوی دیگر نمایندگان اتحادیه اتوبوسرانی نیز عنوان کردند که پنج سال است مشکل آنها حل نشده و هنوز تعاونی مسکن آنها با مشکلات زیادی روبرو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha