• شنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98072015142
  • خبرنگار : 71639

تاکید سناتور آمریکایی بر لزوم توقف حمایت پاکستان از تروریست‌ها

بسیاری از مقامات دولت آمریکا طی سفرهای خارجی اخیر خود به افغانستان، پاکستان و هند، مبارزه با تروریسم و بازگردانی ثبات به کشمیر را به بحث گذاشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سناتور مگی حسن به تازگی پس از سفر به اسلام‌آباد در کنار سناتور کریس وان هالن، گفت پاکستان باید دست از حمایت طالبان و دیگر گروه‌های تروریستی بردارد. به گزارش "هندوستان تایمز"، این دو مقام کنگره آمریکا طی سفر خود با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان و قمر جاوید باجوا، فرمانده ارتش این کشور و مقاماتی از کشمیر پاکستان دیدار داشتند.

سناتور حسن پس از دیدار با عمران خان ابراز داشت: "بحث درخصوص جلوگیری از حملات تروریستی و ممانعت از اشاعه ایدئولوژی آن در دیدار با رهبران کلیدی پاکستان سودمند بود؛ برای ما مهم بود که مستقیما به رهبران ارشد پاکستان اعلام کنیم که باید از حمایت طالبان و دیگر گروه‌های تروریستی دست بردارند. علاوه بر این با بالا گرفتن تنش‌ها در کشمیر، مسئله حیاتی این است که راه‌های کاهش این ناآرامی‌ها در هر دو طرف را پیدا کنیم".

این سناتور دموکرات در ادامه گفت: "چندین چیز آشکار است: یکی اینکه پاکستان به حمایت و پناه دادن به طالبان دامن می‌زند، در مورد القاعده نیز این چنین رفتار می‌کند؛ داعش نیز حضوری جدی در افغانستان دارد که تهدیدی مستقیم علیه سرزمین خود ما به شمار می‌رود".

این دو مقام کنگره آمریکا در افغانستان به دیدار اشرف غنی، رئیس‌جمهوری این کشور، عبدالله عبدالله، رئیس‌ اجرایی کشور، فرماندهان ارشد ارتش آمریکا و دیگر مقامات نظامی رفتند و اقدامات مقابله با تروریسم و نیز قاچاق مواد را به گفتگو گذاشتند. وان هالن و حسن از کشمیر پاکستان نیز دیدار کردند و خواستار آرام کردن اوضاع درخصوص این منطقه مورد مناقشه شدند.

هند مقصد بعدی مگی حسن بود که در آن با رهبران سیاسی و مقامات رده‌بالای سفارت آمریکا به بحث درخصوص اوضاع کشمیر و روابط دوجانبه آمریکا و هند پرداختند.

دولت هند در ماه اوت، وضعیت خودمختاری جامو و کشمیر -که پاکستان نیز ادعای حکمرانی بر آن دارد- را لغو کرد. این اقدامِ هند، واکنش اسلام‌آباد را در پی داشت و سطح روابط دیپلماتیک میان این دو کشور همسایه کاهش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha