• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98092519020
  • خبرنگار : 71588

بعد از لوکزامبورگ؛

ایرلند نیز خواهان مقابله با طرح‌های اسرائیل برای الحاق غور اردن به اراضی اشغالی شد

ایرلند نیز خواهان مقابله با طرح‌های اسرائیل برای الحاق غور اردن به اراضی اشغالی شد

پس از لوکزامبورگ، این بار دولت ایرلند از قصد خود برای ترغیب کشورهای اتحادیه اروپا به اتخاذ اقداماتی با هدف "مقابله با هرگونه مداخله غیرمسئولانه یا غیرقانونی در غور اردن" خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، سیمون کووینی، معاون نخست وزیر و وزیر خارجه ایرلند در سخنانی در پارلمان این کشور تاکید کرد که شورای امور خارجه اتحادیه اروپا بنا به درخواست وی هفته گذشته رایزنی‌هایی در خصوص روشی که اتحادیه اروپا باید در قبال روند صلح خاورمیانه در پیش بگیرد، داشت تا توانایی‌ها برای گفت‌وگو بیشتر شده و حل و فصلی بر اساس راهکار تشکیل دو کشوری که از نظر اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها عادلانه باشد، ایجاد شود.

این مسئول ایرلندی همچنین تصریح کرد که وی از شورای امور خارجه خواست تا دور جدید و کامل‌تری از رایزنی‌ها را در ۱۷ ژانویه برگزار کند که هدف از آن تلاش برای حمایت از راهکار  تشکیل دو کشوری به عنوان گزینه مناسب در قبال آن چیزی است که برخی‌ ‌آن را تلاش برای الحاق کرانه باختری به اسرائیل می‌دانند.

کووینی هشدار داد که این امر برای اتحادیه اروپا و به ویژه ایرلند اقدامی غیرقابل قبول و عملکردی غیرقانونی است.

در همین راستا، جوزپ بورل، مسئول جدید سیاست خارجه اتحادیه اروپا تاکید کرد: کووینی در نشست اخیر شورای امور خارجه با توجه به تصمیم اخیر آمریکا مبنی بر قانونی دانستن شهرک‌سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری نسبت به آینده اراضی فلسطین ابراز نگرانی کرد و گفت بیم این دارد که واشنگتن به اتخاذ اقدامات جدید در این خصوص ادامه بدهد.

بورل همچنین عنوان داشت: همواره میان کشورهای اتحادیه اروپا درخصوص مسأله به رسمیت شناختن کشور فلسطین و حل و فصل خاورمیانه‌ای اختلافاتی وجود دارد.

وی بر اهمیت تشویق هر کدام از طرفین درگیری به انجام مذاکرات جدی با هدف اجرای راهکار  تشکیل دو کشوری تاکید کرد.

پیشتر، ژان آسلبورن، وزیر امور خارجه لوکزامبورگ در واکنش به "غیر قانونی ندانستن" شهرک‌های یهودی‌نشین در کرانه‌ باختری از سوی واشنگتن، از اتحادیه اروپا خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha