• دوشنبه / ۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98100201120
  • خبرنگار : 71467

معاون گمرک به ایسنا خبر داد

پیشنهاد وزیر اقتصاد به دولت برای ترخیص ۵۱۰۰ خودرو دپو شده

پیشنهاد وزیر اقتصاد به دولت برای ترخیص ۵۱۰۰ خودرو دپو شده

طبق اعلام معاون گمرک، وزیر اقتصاد بعد از بازدید از گمرک‌های بوشهر و حضور در جمع صاحبان خودروهای دپو شده در گمرک، به وعده خود برای رسیدگی به موضوع عمل کرده و پیشنهادی را در راستای تعیین تکلیف و ترخیص خودروها به هیات دولت ارائه کرده است.

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر فرهاد دژپسند - وزیر امور اقتصادی و دارایی - برای بازدید از بنادر و گمرکات به بوشهر رفته بود که در همین جریان برخی از صاحبان خودروهای دپو شده در گمرک با وی دیدار و درخواست خود برای تعیین تکلیف خودروها را مطرح کردند. آنها گله داشتند که "چند سال است که سرمایه‌هاشان راکد مانده و با وجود این‌که در برخی موارد گره قانونی وجود نداشته و تشریفات گمرکی انجام شده است، تکلیف خودروهای آنها مشخص نیست".

اما طبق تازه‌ترین اعلام معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران - به ایسنا، وزیر اقتصاد دستورات لازم در این رابطه را صادر و پیشنهاداتی را به هیات دولت ارائه کرده است که طبق آن تمامی خودروهای مانده در گمرک که به حدود ۵۱۰۰ دستگاه می‌رسد تعیین تکلیف خواهد شد.

مهرداد جمال ارونقی توضیح داد: بعد از بازدید وزیر اقتصاد از گمرک‌های بوشهر و صحبتی که با صاحبان خودروهای دپو شده مطرح شد، ایشان قول دادند که به موضوع رسیدگی کنند. این در حالی است که کمتر از ۴۸ ساعت از این موضوع وزیر پیشنهاداتی را برای تعیین تکلیف خودروها به هیات دولت ارائه کرد.

وی افزود: براساس این پیشنهاد از خودروهایی که تشریفات گمرکی را پشت سر گذاشته و پروانه دریافت ولی با توجه به پایان مهلت ترخیص امکان خارج شدن نداشتند تا تمامی خودروهای مربوط به منطقه آزاد اروند یا خودروهایی که در مراجع قضایی حکم برائت برای آنها صادر شده است، تعیین تکلیف می‌شود.

به گفته معاون گمرک ایران، در صورت موافقت هیات دولت با پیشنهاد وزیر اقتصاد حتی وضیعت تمام خودروهای مربوط به جانبازان ۷۰ درصد که از قبل از سال ۱۳۹۳ وارد گمرکات شده بود، مشخص می‌شود.

گفتنی است؛ خودروهای دپو شده در گمرک مجموعا حدود ۱۲ هزار و ۲۶۱ دستگاه بود که در نیمه دوم سال گذشته و با مصوبه هیات دولت در مهلت شش ماهه‌ای ۷۱۵۳ دستگاه از آنها ترخیص شد و ۵۱۰۸ دستگاه دیگر به دلیل پایان مهلت تعیین شده در گمرکات باقی ماند.

تغییر شرایط ارزی و همچنین ممنوعیت ثبت سفارش و واردات خودرو از مهم‌ترین دلایل توقف ترخیص خودروهای وارد شده به گمرکات، بنادر و مناطق آنها بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۲ ۲۲:۰۰

اقای وزیر اشکال ندارد ازاد کنید کار خوبی است ولی بیاید در داخل هم کاری کنید نمایندگی های ایران خود رو و سایپا یکی از عوامل مهم گرانی خود رو هستند اینها دلال مشتری هستند متاسفانه باید این نمایندگی ها اصلا امانی فروش نباشند که هستند نکته دیگر چرا خودرو احتکار میشه چرا باید یک نفر از نمایندگان خودرو 100 دستگاه ماشین در انبار داشته باشد ایا این احتکار نیست خودرو هم یک کالاست باید با احتکار کنندگان برخورد شود

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۰۲ ۲۲:۳۷

اگر این خودروها قاچاق است تکلیف آنها را قانون معین کرده است و آن انهدام است و معلوم نیست چرا جناب وزیر قانون را اجرا نکرده و سعی در حرکت در بیراهه است!!!