• چهارشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98101108561
  • خبرنگار : 71614

نشت گازوئیل از مینی بوس واژگون در بزرگراه لشکری

نشت گازوئیل از مینی بوس واژگون در بزرگراه لشکری

واژگونی یک دستگاه خودرو مینی‌بوس در بزرگراه لشکری باعث نشت شدید گازوئیل و مسدود شدن مسیر خودروها شد.

به گزارش ایسنا، حوالی ساعت شش صبح امروز، واژگونی یک دستگاه خودرو مینی‌بوس و نشت گازوئیل در پس آن به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که در پی همین اتفاق آتش‌نشانان یک ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

آتش‌نشانان با حضور در محل حادثه واقع در کیلومتر ۹ بزرگراه لشکری به سمت تهران مشاهده کردند که یک دستگاه خودروی مینی‌بوس حین حرکت به دلایل نامشخصی با حاشیه بزرگراه برخورد کرده و واژگون شده است؛ پس از آن نیز به علت نشت شدید گازوییل مسیر تردد خودروهای دیگر مسدود شده است.

در همین راستا آتش‌نشانان همزمان با ایمن سازی محل حادثه و جلوگیری از نشت گازوییل، خودرو را جست‌وجو کردند و مطلع شدند که خوشبختانه به جز راننده فرد دیگری در خودرو حضور نداشته و او نیز پیش از رسیدن آتش‌نشانان از خودرو خارج شده است.

به گفته جلال خلج -فرمانده آتش‌نشانان اعزامی- با حضور عوامل راهور در محل حادثه، آتش‌نشانان طی اقدامی سریع مینی‌بوس را به وسیله جرثقیل به حاشیه امن منتقل کردند و پس از شست‌وشوی سطح راه که به گازوئیل آغشته شده بود و ایمن سازی محل تردد خودروها، محل را به عوامل پلیس راهور تحویل دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha