• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99012413517
  • خبرنگار : 90069

عدم آمادگی سوئد برای مقابله با کرونا

عدم آمادگی سوئد برای مقابله با کرونا

استفان لوفون، نخست‌وزیر سوئد تایید کرده است که کشورش برای همه‌گیری کروناویروس آمادگی لازم را نداشته است.

به گزارش ایسنا، وی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: روشن است که سوئد اقدامات کافی را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام نداده است.

او گفت که رستوران‌ها و مشتریان باید تضمین کنند که فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت مناسب صورت گرفته و تالارهای اجتماعات چنانچه خطر زیادی برای شیوع کرونا دارند، بسته شوند.

سوئد در شرایط شیوع بیماری کرونا به‌ طرزی غیرمعمول به رستوران‌ها و کافه‌ها اجازه داد باز بمانند و به کار خود ادامه دهند. این درحالیست که بیشتر کشورهای اروپایی اجتماعات بیش از دو نفر با رعایت فاصله و مقرراتی برای خارج شدن از منزل وضع کرده‌اند و تخلف از آن می‌تواند موجب جریمه و مواخذه شود.

لوفون افزود به شهروندان سوئدی توصیه‌های بهداشتی داده شده اما نگرانی‌ها درباره سلامتی در حال افزایش است.

او گفت دولت‌هایی که پس از جنگ سرد روی کار آمدند، اجازه دادند اقدامات دفاع مدنی نادیده گرفته شود.

بنابر گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، نگرانی‌ها درباره شیوع ویروس کرونا در سوئد در حالی افزایش می‌یابد که گفته می‌شود اسپانیا شاهد کاهش مرگ و میرهای مرتبط با همه‌گیری این ویروس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha