• جمعه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99033018866
  • خبرنگار : 71251

گمرک اعلام کرد

مرز میرجاوه از امروز به طور کامل باز شد

مرز میرجاوه از امروز به طور کامل باز شد

سخنگوی گمرک گفت: از صبح امروز (۳۰ خرداد) با پذیرش ۴۵ کامیون محموله صادراتی ایران از سوی پاکستان، محدودیت‌های تردد کالای تجاری از این مرز برداشته شد.

به گزارش ایسنا، سیدروح‌اله لطیفی اظهار کرد: پیش از این مرزهای تجاری دو کشور، پس از توقف چند ماهه، سه روز در هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) به صورت محدود بازگشایی شده بود ولی با تصمیم جدید دولت پاکستان، از امروز محدودیت سه روز در هفته را در این مرز نخواهیم داشت و این مرز در تمام روزهای هفته پذیرای کامیون‌های حامل کالاهای تجاری دو کشور است.

وی ابراز امیدواری کرد با برداشتن محدودیت‌های روزهای فعالیت، محدودیتی در تعداد کامیون‌ها، در تردد از مرز وجود نداشته باشد.

یادآور می‌شود؛ گمرک "میرجاوه" استان سیستان و بلوچستان  در کنار گمرک "تفتان" ایالت بلوچستان پاکستان واقع شده است و مسیر اصلی  تبادلات تجاری جاده ای دو  کشور به شمار می آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۳۰ ۱۷:۳۰

چرا مرز باشماق باز نمیشه برای تردد نفر