• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99070806174
  • خبرنگار : 71214

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد

آمادگی برای ورود کشتی‌های هوشمند به بنادر ایران

آمادگی برای ورود کشتی‌های هوشمند به بنادر ایران

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه نباید از تحولات دریایی غافل بمانیم، گفت: با توجه ورود کشتی‌های هوشمند خودران بدون سرنشین به دریا و بنادر کشورهای مختلف، در حال ایجاد آمادگی برای پذیرش آن‌ها دربنادر کشور هستیم و با توجه به توان شرکت‌های دانش بنیان می‌توانیم این نوع کشتی‌ها را بسازیم.

به گزارش ایسنا، محمد راستاد در مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانوردی اظهار کرد: کشتی‌های هوشمند خودران بدون سرنشین پا به فعالیت خواهند گذاشت و پیش بینی می شود سال ۲۰۲۵ میلادی اولین تردد عملیاتی آن ها در آب ها و بین بنادر دنیا شاهد باشیم و باید بتوانیم در این مسیر توان عملیات مدیریتی و امکان پذیرش در بنادر داخلی را فراهم کنیم و در عین حال نیم نگاهی نیز به تولید و دارا بودن این کشتی ها، تحت پرچم خود داشته باشیم.

وی با بیان اینکه خود باوری دریاییان در دوران تحریم اجازه توقف فعالیت ها در حوزه بندری و دریایی را نداد، افزود: شرکت های دانش بنایان داخلی ثابت کرده اند هیچ هدفی برایشان دست نیافتنی نیست و بخش دریایی کشور باید به این مسئله توجه جدی داشته باشد و آیمو نیز در حال تدوین مقررات و قوانین مربوط به ناوگان هوشمند تجاری است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اجرایی سازی مقوله تامین سوخت کم سولفور، ادامه داد: یکی از کارهای انجام شده در این زمینه این بود که ناوگان خود را در این رابطه سازگار کنیم، هرچند کماکان نیازمند ظرفیت سازی برای تامین سوخت ناوگان خارجی ورودی به بنادر کشور هستیم.

راستاد با تاکید بر اینکه خود باوری دریاییان در دوران تحریم باعث شد اجازه ندهیم فعالیت ها متوقف شود، گفت: با توجه به ظرفیت های داخلی نیازهای خود را در داخل کشور تولید کردیم و سازمان بنادر و دریانوردی در بخش ناوگان عملیاتی و تجهیزات مورد نیاز به توان داخلی تکیه کرد و خوشبختانه توانست پاسخ خوبی دریافت کند و باید بگوییم  این میزان اتکا به توان داخلی در تاریخ فعالیت سازمان بنادر و دریانوردی بی سابقه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: باید آمادگی خود را در زمینه سایز کشتی‌ها به ویژه کشتی‌های کانتینربر افزایش دهیم.  بنادری می‌توانند مقصد این کشتی‌ها باشند که ظرفیت زیرساخت و پذیرش نسل جدید کشتی‌های کانتینربر را داشته باشند. در غیر این صورت به محلی برای پذیرش فیدری ها تبدیل می شوند. در این راستا فاز سوم پایانه شهیدرجایی را مدنظر قرار دادیم که تا قبل از پایان امسال ۹۰۰ متر از اسکله ۱۴۰۰ متری آن را به بهره‌برداری رسانده و شرایطی را فراهم خواهیم کرد که تجهیزات آن به خوبی قابلیت سرویس‌دهی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha