• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99090201460
  • خبرنگار : 71505

خزانه دار شورای شهر تهران:

ایجاد واحد HSE در شهرداری به ساختار تشکیلاتی جدید نیاز ندارد/نتیجه اش فربه کردن شهرداری است

ایجاد واحد HSE در شهرداری به ساختار تشکیلاتی جدید نیاز ندارد/نتیجه اش فربه کردن شهرداری است

خزانه‌دار شورای شهر تهران گفت: ایجاد واحد HSE به ساختار تشکیلاتی جدید نیاز ندارد و شهرداری می‌تواند با توجه به اختیارات قانونی که دارد، با ادغام برخی ساختارها، چنین تشکیلاتی را ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، سید حسن رسولی خزانه‌دار شورا در جلسه امروز(یکشنبه) شورای شهر در جریان رسیدگی به یک فوریت طرح ایجاد اداره‌کل سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE )، گفت: آنچه که از پیشنهاد یک فوریت استنباط کردم، این است که این پیشنهاد برخلاف برنامه سوم است و پیام تشکیلاتی خلاف آن را دارد.

وی ادامه داد: عنوان کردند که تشکیل این اداره را با شهرداری هماهنگ کردند و شهرداری نظر موافق داده است. اجازه بدهید به صراحت عرض کنم نظرات شهرداری در این خصوص نفیا و اثباتا برای موضوع سازماندهی و تشکیلات، فاقد اعتبار است زیرا هر روز یک نظری دارد.

وی ادامه داد: ما نیاز داریم که مجموعه واحدهای ایمنی یکپارچه، منسجم و کارآمد داشته باشیم. در این مسئله تردیدی نیست. هم اکنون در بخش‌های اجرایی و عملیاتی سازمان آتش نشانی متولی ارائه خدمات ایمنی هم هست.

وی تاکید کرد: طبق این یک طرح گفته می شود، یک اداره کل زیر نظر شهردار تصویب شود. دو ایراد بر این طرحی که فوریت هم ندارد، وارد است. نخست اینکه تفاوت فاحشی بین مثالی که در وزارت نیرو و نفت زدند به دلیل دارا بودن تاسیسات عظیم پتروشیمی و پالایشگاهی با شهرداری که یکی از وظایفش ارائه خدمات در حوزه هشدار و اطفای حریق است، وجود دارد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: دوم اینکه نیازی به ارائه این لایحه نیست. چنانچه شهرداری اراده داشته باشد، بر اساس بند هفت آیین نامه استخدامی شهرداری، شورای اداری شهرداری می‌تواند از طریق ادغام و انسجام بخشی در مسیر کار بین واحدهای ستادی و اداره کل یا واحدهای عملیاتی مثل آتش نشانی و سایر سازمان‌ها با سازماندهی مجدد، به گونه‌ای حوزه ایمنی را تجدید ساختار کند که از گستردگی تشکیلاتی جلوگیری شود و شرایط ایجاد انسجام و هماهنگی بیشتر را فراهم کند.

رسولی افزود: در این صورت از طریق حذف و ادغام، همچنین ایجاد همبستگی بین مسئولیت واحدها، نیازی به اجازه از شورا ندارد. شورای اداری می‌تواند مشروط به پرهیز از گسترش تشکیلاتی، این کار را انجام دهد و پیشاپیش اختیار ماه 112 قانون نظام هماهنگی پرداخت را از سازمان اداری و استخدامی برای این موضوع گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: با این موضوع که انسجام مدیریت و وحدت در امر ایمنی داشته باشیم، موافقم اما ما که با کار مداوم، علیرغم همه وظایف قانونی، پنبه اصلاح ساختار را زدیم، نباید همان روالی که در گذشته ایجاد شد و معاونت‌های غیر قانونی شکل گرفت را پیگیری کنیم.

خزانه‌دار شورا تاکید کرد: امروز هر ریالی که در حوزه معاونت مناطق هزینه می‌شود، خلاف قانون است. همین‌طور پول‌های هزینه شده در حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی و معاونت منابع انسانی و بخش قابل توجهی از سازمان‌ها و شرکت‌ها برخلاف قانون است. بنابراین با فوریت آن مخالفم.

وی ادامه داد: این رویکرد غیرمرتبط با بحث ساختار تشکیلاتی نتیجه‌ای جز فربه شدن شهرداری ندارد و هدفی که طراحان دنبال آن هستند را محقق نمی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha