• دوشنبه / ۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99090302108
  • خبرنگار : 71263

سرمایه گذاری ۱۲۲ میلیارد دلاری ابوظبی برای افزایش تولید نفت

سرمایه گذاری ۱۲۲ میلیارد دلاری ابوظبی برای افزایش تولید نفت

ابوظبی با وجود محدودیت عرضه فعلی اوپک، ۴۴۸ میلیارد درهم (۱۲۲ میلیارد دلار) به منظور افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز طبیعی در پنج سال آینده سرمایه گذاری خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، شورای عالی نفت که نهاد سیاستگذاری انرژی امیرنشین ابوظبی است، بودجه شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) را تصویب کرد. طبق بیانیه شورای عالی نفت، این برنامه سرمایه گذاری به رشد و توسعه در همه حوزه های کسب و کار از جمله تولید، پالایش و تجارت کمک خواهد کرد.

طبق گزارش خبرگزاری WAM، ابوظبی که بیشترین ذخایر نفت را در امارات متحده عربی دارد، یک میدان مرسوم با ذخایری معادل دو میلیارد بشکه کشف کرده است که مجموع ذخایر قابل استخراج را به ۱۰۷ میلیارد بشکه می رساند. این امیرنشین همچنین ۲۲ میلیارد بشکه اضافی نفت غیرمرسوم کشف کرده که استخراج آن دشوارتر است و ممکن است قابل استخراج نباشد.

ادنوک که بزرگترین تولیدکننده انرژی امارات متحده عربی است، می خواهد حداکثر ارزش ممکن را از هر بشکه نفتی که تولید، پالایش و فروخته می شود، کسب کند. این شرکت دولتی قصد دارد ظرفیت تولید روزانه را تا سال ۲۰۳۰ به پنج میلیون بشکه در روز در مقایسه با ظرفیت روزانه فعلی چهار میلیون بشکه افزایش دهد. تولید امارات متحده عربی تحت سهمیه تعیین شده توسط اوپک، در حال حاضر ۲.۶ میلیون بشکه در روز تا پایان امسال است.

مقامات ابوظبی هفته گذشته ایده خروج امارات متحده عربی از عضویت اوپک را مطرح کردند که اقدام غیرمعمولی محسوب می شود و بازارهای نفت را احتمالا دچار بی ثباتی می کند. با این حال سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی اندکی بعد اظهار کرد که این کشور همواره یک عضو متعهد اوپک بوده است با این حال به آینده کشورش در این گروه اشاره ای نکرد.

سلطان الجابر، مدیر اجرایی ادنوک اظهار کرده که افزایش ذخایر نفت مرسوم امارات متحده عربی این سیگنال قوی را ارسال می کند که ادنوک راهی برای بهره برداری از ارزش منابع هیدروکربن وسیع کشور پیدا خواهد کرد.

شورای عالی نفت بودجه ادنوک در مدت پنج سال تا پایان سال ۲۰۲۵ را افزایش داده است. این نهاد ۴۸۶ میلیارد درهم سرمایه گذاری در فاصله سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ برای ادنوک اختصاص داده بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دولت ابوظبی همچنین با توسعه هیدروژن به عنوان یک منبع انرژی دارای آلایندگی کم و اعطای قراردادها به شرکتها برای اکتشاف خشکی و فراساحلی بلوکهای نفت و گاز موافقت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha