• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99100200862
  • خبرنگار : 71553

تامین ۹۰ درصدی خوراک طیور با نرخ مصوب دولتی

تامین ۹۰ درصدی خوراک طیور با نرخ مصوب دولتی

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر حدود ۹۰ درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری توسط دولت با نرخ مصوب تامین می شود و انتظار داریم ۱۰درصد باقی مانده نیز برای این واحدها تامین شود تا مرغداران احتیاجی به خرید نهاده از بازار سیاه نداشته باشند.

حبیب اسدالله نژاد در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا براساس وعده وزارت جهاد کشاورزی نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری تامین شده است یا خیر؟ گفت: حدود دو هفته است که وضعیت تامین نهاده ها به نسبت قبل بسیار بهتر شده است و حدود ۹۰ درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری توسط دولت با نرخ مصوب تامین می شود.

وی ادامه داد:اگرچه برخی از شرکت های واردکننده در ارسال نهاده ها تعلل می کنند و لازم است دستگاه های مربوطه برآنها نظارت کنند اما در مجموع وضعیت تامین نهاده ها بهتر شده و انتظار داریم ۱۰درصد باقی مانده نیز تامین شود تا مرغداران احتیاجی به خرید نهاده از بازار سیاه نداشته باشند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد:اگر مشکل تامین و توزیع نهاده ها در سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی برطرف شود و نهاده ها به موقع به دست تولیدکنندگان برسد قطعا بازار سیاهی در بخش نهاده ها ایجاد نخواهد شد.

به گفته وی اگر دولت قصد دارد ثبات و پایداری در بازار مرغ حفظ شود، قیمت ها تثبیت شود و شاهد بحران نباشیم باید علاوه بر تامین نهاده ها با نرخ مصوب،  قیمت مصوب مرغ زنده را هم در بازار اصلاح کند.  

اسدالله نژاد با بیان اینکه قیمت مصوب مرغ زنده براساس اعلام تنظیم بازار ۱۴هزارو ۴۰۰تومان است در حالی که قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بیش از ۱۷هزارتومان می شود، اظهار کرد: بایستی افزایش  قیمت مولفه های تولید بعد از اعلام نرخ مصوب محاسبه و در قیمت مصوب ابلاغی اعمال شود تا مرغدار دچار زیان نشده و با کاهش تولید دچار بحران مجدد نشویم.  

وی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده مرغ گرم برای تولید کننده حدود ۲۳ هزارتومان است، گفت: نباید نگاه مقطعی به بازار داشته باشیم این نگاه بحران ساز است. لازم است مرغ با قیمت منطقی در بازار باشد. براساس اعلام ستاد تنظیم بازار قیمت سویا و ذرت به ترتیب ۲۰ و ۱۴ درصد  افزایش یافته و جوجه هم اکنون ۵۰ درصد بالاتر از نرخ مصوب عرضه می شود. همچنین شاهد افزایش سایر  هزینه های تولید از  مصوبه قبلی تاکنون هستیم  و این افزایش قیمت ها در قیمت تمام شده اثرگذار است و کارگروه تنظیم بازار باید با تشکیل جلسه قیمت مرغ را اصلاح کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۱۱:۴۹

مگر قیمت ارز تخصیصی برای خوراک مرغ ونهاده های دامی وارداتی از مبلغ 4200 تومان برای هردلار بیشترشده که قیمت مرغ در عرض شش ماه گذشته سه برابر شده وبه 20400 تومان رسیده است؟قیمت ارز که همان است پس چرا قیمت مرغ سه برابر شده است؟