• سه‌شنبه / ۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99100201128
  • خبرنگار : 71424

تغییر نحوه تدریس کتب درسی در پساکرونا/آمادگی برای بازگشایی مدارس ابتدایی با اعلام ستاد کرونا

تغییر نحوه تدریس کتب درسی در پساکرونا/آمادگی برای بازگشایی مدارس ابتدایی با اعلام ستاد کرونا

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران جزئیات آموزش های کرونایی، ارزشیابی تحصیلی و اجرای طرح خوانا دوره ابتدایی تهران را اعلام کرد. 

به گزارش ایسنا، سعید ربوشه در جمع خبرنگاران درباره روند ارزشیابی های نیمسال اول دانش آموزان ابتدایی که در تهران غیرحضوری است گفت: حضور بچه ها را در مدرسه بسیار مهم می دانیم. ارتباط عاطفی دانش آموزان در مدرسه بسیار مهم است. 


وی افزود: شاید در پساکرونا به این نتیجه برسیم اطلاعات کتاب درسی از طریق آموزش مجازی ارائه شود و وقت بچه ها را برای روخوانی و جواب سوال نگیریم و بچه ها در مدرسه فقط در دیدارها، گفت وگو کردن، شنیدن و سایر مهارت ها را بیاموزند. اینها به قدری مهم هستند که لحظه شماری می کنیم بچه ها در مدرسه حاضر شوند و از ارتباط با مربیان خود محروم نمانند. 


ربوشه تاکید کرد: مدرسه کارکردهای مهمی دارد و بی بدیل است. ارتباط  مجازی نمی تواند جای ارتباط چهره به چهره معلم را پر کند. 


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در همه شش پایه ابتدایی حضور در کلاس اهمیت دارد و هرزمان ستاد کرونا به ما اجازه داد از حضور در مدارس استقبال می کنیم گفت: حضور بچه ها تا اواسط مهرماه هم ادامه داشت و بعد اعلام شد امکان حضور بچه ها فراهم نیست. اکنون هم هرزمان اعلام کنند امکان حضور وجود دارد، پذیرای بچه ها در مدرسه هستیم. 

ربوشه ادامه داد: امتحان بچه ها در دوره ابتدایی فرایندی است و در هر شش پایه سنجش، کیفی توصیفی است و طی دوره آنها انجام می‌شود. همه تلاش ما این است که بچه ها را تحت استرس آزمون قرار ندهیم. ما آمادگی حضور بچه ها در کلاس درس را داریم که شامل همه موارد ارزیابی، آموزش و غیره می شود.


وی درباره چگونگی کسب اطمینان از کیفیت آموزش ها گفت: همه پایه ها از طریق آموزش مجازی تحت آموزش قرار می گیرند و معلم با تکالیف و فعالیت هایی که به بچه ها می دهد ارزیابی می‌کند. تاکید ما این است که دانش آموز نقش فعالی پیدا کند. معلم ها تکالیف مهارت محور را مبتنی بر زندگی دنیای واقعی ارائه می دهند.

ربوشه درباره آموزش ها در ایام کرونا اظهار کرد: شهر تهران مجری برنامه های مدرسه تلویزیونی شبکه آموزش است و ۱۰ ماه است که هر روز بدون وقفه با کمک ۷۰ مدرس تهرانی بخش آموزش دوره ابتدایی را پوشش می دهیم. به معلمان تهرانی اعلام کردیم روزی نیم ساعت آموزش تلویزیونی را تماشا کنند. از ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۳، ساعت پخش آموزش دوره ابتدایی است. اکنون کیفیت و روند تدریس ها از ابتدای کار بسیار بهبود یافته و آموزش ها روانتر شده است. 


وی با بیان اینکه در تهران اعلام کردیم شبکه شاد برای ما رسمیت دارد گفت: شاد هنوز کامل نیست اما قابلیت های بسیاری به آن افزوده شده است. بچه هایی که در تهران به گوشی هوشمند و اینترنت دسترسی ندارند شناسایی شده اند و مناطق برای آن بچه ها درسنامه آماده کرده اند و ماهانه و هفتگی تحویل می دهند و آموزش را ادامه می دهند. در سه منطقه ۱۹،۵ و ۱ بخش های روستایی داریم.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha