• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99102015086
  • منبع : سازمان تامین اجتماعی

استقرار متخصصان طب اورژانس در بیمارستان میلاد

استقرار متخصصان طب اورژانس در بیمارستان میلاد

سرپرست اورژانس بیمارستان میلاد از ایجاد تحول در خدمات اورژانس خبر داد و گفت: از نیمه اسفند ماه سال گذشته، متخصصین طب اورژانس در بیمارستان مستقر و به بیماران خدمات ارائه می دهند.

به گزارش ایسنا، دکتر نسیم غفوریان با بیان اینکه با استفاده از متخصصین طب اورژانس درکمتر از ۶ ساعت بیماران اورژانس بیمارستان میلاد تعیین تکلیف و موارد زیادی هم بیماران در کمتر از ۲ ساعت تعیین تکلیف شده و در صورت نیاز به بخش منتقل می شوند افزود: متاسفانه با وجود دستورالعمل جامع اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت و استقرار متخصصین طب اورژانس در بسیاری از بیمارستان های تهران و کشور ، بیمارستان میلاد فاقد متخصصین طب اورژانس بود که با پیگیری و دستور دکتر حمزه زاده مدیر عامل بیمارستان، زمینه خدمات آنان به بیمه شدگان تامین اجتماعی و بیماران فراهم شد.

غفوریان تعیین تکلیف سریع بیماران اورژانس، کاهش ضریب اشغال تخت های اورژانس، افزایش آمار احیای قلبی موفق و افزایش رضایتمندی بیماران را از مزایای استفاده از متخصصین طب اورژانس برشمرد و گفت: با استفاده ازمتخصصین طب اورژانس، تشخیص ها دقیق تر و شلوغی اورژانس بیمارستان کمتر شده است.

او خاطر نشان کرد: با استفاده از متخصصین طب اورژانس درکمتر از ۶ ساعت بیماران اورژانس بیمارستان میلاد تعیین تکلیف می شوند و موارد زیادی هم بیماران در کمتر از ۲ ساعت تعیین تکلیف شده و در صورت نیاز به بخش منتقل می شوند در حالی که در گذشته برخی از بیماران روزها و حتی هفته ها در اورژانس بلاتکلیف بودند.

وی با بیان اینکه روزانه حدود۲۰۰ بستری از سوی متخصصین طب اورژانس داریم،خاطر نشان کرد: ۲۶ متخصص طب اورژانس در اورژانس بیمارستان میلاد خدمت رسانی می کنند و ۶ متخصص طب اورژانس در یک روز کاری و سه شیفت(۲۴ ساعت) بیماران را ویزیت می کنند.

وی گفت: با شیوع بیماری کرونا متخصص عفونی مقیم به صورت ۲۴ ساعته در اورژانس بیمارستان میلاد مستقر شده و بیماران مشکوک به کرونا به متخصص عفونی ارجاع می شوند.

غفوریان از استقرار امدادگر در اورژانس بیمارستان خبر داد و گفت: امداد گران بیماران را از درب ورودی اورژانس به واحد تریاژ هدایت می کنند و بعد از تریاژ هم، کمک بهیاران و پرستاران بیماران بد حال را تا قسمت های مربوطه همراهی و هدایت می کنند.

وی استقرار کارمند پذیرش در واحد های بستری اورژانس را اقدام دیگری برای رضایتمندی بیماران دانست و گفت: با این کار از سر درگمی بیماران  و همراهان جلوگیری می شود.

سرپرست اورژانس بیمارستان میلاد اصلاح فرآیند ها و پروتکل های داخلی درمانی را از دیگر اقدامات انجام شده برای رضایتمندی بیماران دانست وگفت: به طور مثال پیش از این بیماری که با درد سنگ کلیه به اورژانس مراجعه می کرد دردش کنترل و مرخص و به درمانگاه ارولوژی بیمارستان ارجاع می شد اما هم اکنون در صورت اندیکاسیون(الزام پزشکی) از طریق اورژانس بیمارستان با پزشک آنکال مربوطه هماهنگ و بیمار برای درمان قطعی سنگ کلیه بستری می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی میلاد، غفوریان اظهار کرد: الزام ویزیت حضوری بر بالین بیمارانی که نیاز به مشاوره دارند از سوی پزشکان آنکال (بر اساس اورژانس یا غیر اورژانسی بودن ) در مدت زمان تعریف شده از سوی وزارت بهداشت از دیگر اقدامات انجام شده برای بهبود خدمات و رضایمندی بیماران در اورژانس بیمارستان میلاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha