• جمعه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99112417705
  • خبرنگار : 71616

نایب رئیس اتحادیه سکه و جواهر تهران تشریح کرد

عوامل صعودی شدن قیمت سکه و طلا در بازار

عوامل صعودی شدن قیمت سکه و طلا در بازار

نایب رئیس اتحادیه سکه و جواهر تهران، افزایش قیمت اونس جهانی، افزایش نرخ ارز در داخل که خود سبب بزرگ‌تر شدن حباب سکه نیز شد، را عوامل تاثیرگذار در افزایش حدودا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی هر قطعه سکه و ۶۰ هزار تومانی هر گرم طلا ۱۸ عیار دانست و گفت: حباب سکه که تا ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافته بود، طی یک هفته اخیر مجدد رو به بزرگ شدن گذاشته و تا حدود ۵۵۰ هزار تومان افزایش یافت.

محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلای داخلی، اظهار کرد: سه عامل تاثیرگذار در صعودی شدن قیمت سکه و طلا در هفته‌ای که گذشت در این بازار مشهود بود؛ بدین صورت که قیمت جهانی طلا علیرغم اینکه در طول هفته نوسانات جزئی داشت اما بطور متوسط ۲۴ تا ۲۷ دلار نسبت به ابتدای هفته افزایش قیمت پیدا کردکه علت آن نیز به سبب تغییرات سیاسی بود که در آمریکا صورت گرفت و این تغییرات سبب نوسانات اونس جهانی و افزایش سهام شد.

نایب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در بازار داخلی نیز باتوجه به بحث‌های سیاسی که در کشور وجود داشت، تاثیرگذار در نرخ ارز بوده و در حالی که انتظار می‌رفت قیمت ارز کاهش پیدا کند اما دلار به عنوان شاخص قیمت ارزها در کشور از کانال ۲۳ هزار تومان به کانال ۲۵ هزار تومان صعود کرد. این صعود حدود ۱۱۰۰ تومانی قیمت دلار، سبب شد که قیمت سکه و طلا نیز سیر صعودی پیدا کند؛ بطوریکه هر قطعه سکه  بطور متوسط یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، هر مثقال طلا حدود ۳۵۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۶۵ الی ۷۰ هزار تومان در طول هفته اخیر افزایش قیمت داشته است.

وی تاکید کرد: افزایش قیمت سکه و طلا، سبب افزایش حباب سکه، در نتیجه افزایش تقاضا شد که همین افزایش تقاضا در سایه افزایش حباب، عامل سوم صعودی شدن قیمت‌ها بوده است. ضمن اینکه در حال نزدیک شدن به روزهای پایانی سال هستیم و هرساله در این ایام، معمولا تقاضاهایی در بازار ایجاد می‌شود؛ بنابراین افزایش تقاضا، باعث شد حباب سکه که تا هفته گذشته تا ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافته بود، مجدد بزرگ شده و این هفته حباب سکه تا حدود ۵۵۰ هزار تومان افزایش یابد.

این مقام صنفی تقاضا برای خرید نیم سکه، ربع سکه و سکه‌های گرمی  را یکی از نکات قابل توجه بازار هفته اخیر دانست و  اظهار کرد: طبیعتا با توجه به کاهش قدرت خرید، تقاضا برای این قطعات بیشتر ایجاد شده  است. همچنین نکته دیگری که طی این هفته مشهود بود، افزایش تقاضا برای کارت‌های بانکی بوده است. در سال‌های گذشته بسیاری از شرکت‌ها و موسسه‌ها در روزهای پایانی سال، اقدام به خرید انواع سکه‌ها برای کارمندهای خود می‌کردند اما طی سال‌های اخیر و به‌ویژه در سال جاری نسبت، با توجه به افزایش قیمت سکه و طلا، بیشتر به سمت‌وسوی کارت‌های هدیه بانکی رفته‌اند.

کشتی‌آرای در رابطه با بازار مصنوعات طلا نیز گفت: همچنان بازار مصنوعات طلا با رکود همراه است. این در حالی است که ماه‌های رجب و شعبان را در پیش داریم و اکثر مراسم‌های جشن در این ماه‌ها و پیش از ماه رمضان صورت می‌گیرد و انتظار می‌رود که بازار خوب و پررونقی برای خرید مصنوعات طلا داشته باشیم؛ اما هنور نشانه‌هایی از این موضوع دیده نمی‌شود و هنوز تقاضایی این چنینی شکل نگرفته است. امیدوار هستیم که روزها و هفته آینده این تقاضا ایجاد شود.

وی افزود: البته به دلیل افزایش قیمت طلا و کاهش قدرت خرید، این روزها شاهد این هستیم که زوج‌های جوان به‌جای خرید حلقه و سرویس‌های طلا، اقدام به خرید بدلیجات‌ می‌کنند که نگران‌کننده است. توصیه ما این است که به‌جای خرید این بدلیجات که هیچگونه ارزش ریالی و ذاتی برای آینده آن‌ها ندارد، طلا با وزن هرچند پایین خریداری کنند که می‌تواند سرمایه‌ای برای آینده آن‌ها نیز باشد.  

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با آخرین قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، اظهار کرد: در حال حاضر هر قطعه سکه تمام بهار طرح جدید ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد که همانطور که اشاره شد، نسبت به اوایل هفته بطور میانگین یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است.   هر قطعه سکه تمام طرح قدیم نیز ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، نیم سکه شش میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سکه‌های یک گرمی دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان قیمت دارند.

کشتی‌آرای ادامه داد: همچنین هر مثقال طلا با ۳۵۰ هزار تومان افزایش قیمت در طول هفته اخیر، پنج میلیون و ۸۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۶۵ تا ۷۰ هزار تومانی، یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارند. همچنین آخرین نرخ ثبت شده برای اونس جهانی نیز ۱۸۱۸ دلار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۴ ۱۴:۴۰

عجب نگران مردم شدین که بدل استفاده میکنن !

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۴ ۱۵:۰۱

با سلام . یکی از مهمترین وظایف وزارت دارایی صیانت از دارایی های مردم می باشد. که مردم با کوشش و تلاش انها را بدست اورده اند . لذا چهار سازمان اصلی مانند 1= سازمان بورس و اوراق بهادار 2= . بانک مرکزی و بانکها و موسسات مالی 3= سازمان امور مالیاتی 4= گمرکات به وزارت دارایی سپرده شده است که همه انها زیر مجموعه وزارت دارایی می باشد . بعلت اینکه روند اداری کلا مکانیزه نمی باشد لذا مشاهده می شود که ان طوری که انتظار می رود نظارتی چندانی مدیرین وزارت بر زیر مجموعه خود ندارد . مثلا الف =مجوز اجناس و کالایی به داخل کشور صادر می شود که رعایت اصول مانند کیفیت . گلانتی و وپشتیبانی حداق بمدت ده سال را ندارد . اجناس و کالا با برندهای غیر معتبر . که نمونه ان انواع اجناسی است که در تعمیر گاهها بعلت نبود کالا مانده اند و سرمایه های مردم هدر رفته است . ب= دیده می شود که اختلاف ما بین اداره گمرک و بانک مرکزی باعث مانده کالا مواد غذایی و فاسد شدنی در گمرگات می شود در صورتی که هر دود زیر مجموعه مدیریت وزارت دارایی می باشند . ج= هنوز بنظر می رسد برای سازمان امور مالیاتی دقیقا مشخص نیست که چه افرادی مالیات می دهند و چه افرادی بدون مالیات. از امکانت لمنیتی و رفاهی کشور استفاده می کنند . در صورتی که همه دارای یک هویت کد ملی هستند . د= دیده می شود که افرادی با مداراک صوری بدون ایجاد شرکت و کارخانه و تولید صاجب دریافت تسهیلات ان چنانی شدند و حاضر به پرداخت پول تسهیلات نیستند . چ .= جالب تر این است که گویا هنوز برای مدیریت وزارت دارایی مشخص نیست که سازمان بورس زیر مجموعه ان وزارت است و کنترلی ندارد و دیدیم براحتی افرادی سرمایه های مردم در بورس را برداشته اند و وزیر دارایی اعلام می کند که کنترلی بر سازمان بورس ندارد و حتی گویا باور ندارد که سازمان بورس زیر مجموعه وزارت دارایی و اقتصاد می باشد

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۵ ۰۹:۱۹

داداش خودتونم نمیدونید چه خبره.نظر کارشناسی میدین؟ روز پنجشنبه طلا ۱۱۶۴۹۰۰ بود نمیدونستی الآن بدون