• سه‌شنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99121914303
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

بررسی سامانه جامع محیط زیست برای مدیریت پسماندهای خطرناک

 بررسی سامانه جامع محیط زیست برای مدیریت پسماندهای خطرناک

مدیر مرکز منطقه‌ای کنوانسیون بازل و استکهلم در تهران گفت: استفاده از سامانه جامع محیط زیست انسانی برای مدیریت پسماندهای خطرناک کشورهای عضو و غیر عضو مرکز منطقه‌ای بازل بررسی شد.

به گزارش ایسنا مهدی خادم ثامنی گفت:نخستین کمیته فنی با حضور نمایندگان کشورهای عضو و غیر به منظور تبادل اطلاعات و بررسی امکان همکاری‌های منطقه‌ای با هماهنگی مرکز منطقه‌ای و دبیرخانه کنوانسیون‌های بازل، استکهلم و روتردام برگزار شد.

مرکز منطقه‌ای کنوانسیون‌های بازل و استکهلم در ایران با هدف آموزش و انتقال فناوری به منظور مدیریت صحیح پسماندهای مشمول کنوانسیون‌ها اقدام به برنامه‌ریزی جامع در خصوص فعالیت‌های آتی خود کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به مصوبات جلسه کمیته راهبردی ‪ منطقه‌ای دی ماه سال جاری، نخستین کمیته فنی با حضور نمایندگان کشورهای عضو و غیر به منظور تبادل اطلاعات و بررسی امکان همکاری‌های منطقه‌ای با هماهنگی مرکز منطقه‌ای و دبیرخانه کنوانسیون‌های بازل، استکهلم و  روتردام  برگزار شد.

مدیر مرکز منطقه ای بازل و استکهلم در تهران گفت:"سامانه جامع محیط زیست انسانی"به عنوان یکی از پروژه پیشنهادی به کشورهای زیرمجموعه به منظور بهبود و ارتقای مدیریت صحیح دفع نهایی پسماندهای خطرناک و سایر پسماندها به عنوان یکی از مباحث اصلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، وی ادامه داد : مقرر شد، در صورت درخواست کتبی آن کشورها و مهیا بودن زیر ساخت‌ها لازم، جلسات فنی و دوره‌های آموزشی تخصصی مرتبط با سامانه مذکور با هماهنگی معاونت محیط زیست انسانی، دبیرخانه کنوانسیون‌ها و مرکز منطقه‌ای برای کشورهای عضو و غیر عضو  برگزار شود.

به گزارش ایسنا کنوانسیون بازل جهت ارتقای سطح کیفی زیست‌محیطی و برای حفاظت از سلامت انسان و محیط زیست جهت مقابله با آثار سوء برخی مواد آلی پایدار —در تاریخ ۲۳ مه سال ۲۰۰۱ میلادی در استکهلم سوئد برای امضاء افتتاح شد.  در سال ۱۹۸۹ نیز کنوانسیون بازل توسط برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد به تصویب کشورهای عضو رسید. افزایش اعمال قوانین و مقررات زیست محیطی در کشورهای صنعتی موجب افزایش هزینه های امحای پسماندهای خطرناک ناشی از صنایع مختلف شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha