به گزارش ایسنا، از آنجایی که بسیاری از ما در این دوران ناچار هستیم در خانههایمان بمانیم میتوانیم از دریچه نگاه هنرمندان به نقاط مختلف جهان سفر کنیم.
ایالات متحده آمریکا
این تابلو نقاشی بهاری زیبا توسط «جولیان اندردونک»، نقاش امپرسیونیست اهل تگزاس که از او به عنوان پدر نقاشی تگزاس یاد میشود خلق شده است. او برای خلق تابلوهای نقاشی مسحورکننده از مناظر تگزاس که مملو از گل آبیرنگی به نام بلوبونت هستند مشهور است.
لهستان
«جوزف مهافر» یکی از قابل ستایشترین هنرمندان لهستانی تمام طول تاریخ است که خانه او در نزدیکی «کراکوف» نیز یکی از مهمترین بخشهای میراث بهجامانده از اوست.
خانواده «مهافر» پس از مرگ او این خانه را به گنجینه ملی کشور اهدا کردند و درنهایت این خانه به موزه ملی «کراکوف» تبدیل شد.
این نقاشی نمایی از حیاط خانه این هنرمند را در فصل بهار به تصویر کشیده است.
اسپانیا
«کلود مونه» به درستی از «خواکین سورولا» به عنوان استاد نور یاد کرده بود. «سورولا» برای ترکیب رنگهای درخشان و رنگهای روشن در نقاشیهایش شهرت داشت. با اینکه آثار «سورولا» بیتردید تحت تاثیر امپرسیونیسم قرار گرفته بودند اما این هنرمند معتقد بود سبک نقاشیهایش نزدیک به سبک آثار «جان سینگر سارجنت» و «آندرس زورن» هستند.
این نقاشی یکی از چندین نمای باغ خانه او در مادرید را به تصویر کشیده است. این خانه اکنون به موزه «سورولا» تبدیل شده است. این هنرمند این تابلو نقاشی را در بهار سال ۱۹۲۰ خلق کرد.
ژاپن
«هیروشی یوشیدا» یک نقاش مشهور ژاپنی قرن بیستم بود. او از بزرگترین هنرمندان سبک «شین هانگا» بود و برای چاپ نقش چوبی با طرح مناظر شهرت داشت.
این نقاشی که در آن عناصر سنتی ژاپنی به تصویر کشیده شده است احتمالا بر روی زیباترین جنبه زیبایی بهار در ژاپن یعنی درخت ساکورا (درخت گیلاس) تمرکز دارد.
دانمارک
«پِدِر مورک مونستد» که پس از پایان عصر طلایی دانمارک به دنیا آمد یک نقاش مشهور دانمارکی بود که برای خلق تابلوهای نقاشی فضای باز که مناظر دانمارک را به تصویر میکشند به شهرت رسید.
این نقاشی حومه یکی از شهرهای دانمارک در ماه «می» را همزمان با شکفتن شکوفههای یاسهای بنفش به تصویر میکشد.
استرالیا
با اینکه بهار در حوالی سپتامبر به استرالیا میرسد در اینجا نگاهی داریم به نمایی از باغهای «بریزبین» که در سال ۱۹۰۳ خلق شده است. این نقاشی توسط «ریچارد گادفری ریورز» که یک هنرمند انگلیسی بود خلق شده است. در این نقاشی او به همراه همسرش درحالی که زیر درخت «نورا»ی پرشکوفه نشستهاند و چای مینوشند، دیده میشوند.
بریتانیا
این تابلو نقاشی که توسط «بنجامین لیدر ویلیام» خلق شده به نحوی گرامیداشتی از جنگلهای پر از شکوفههای بهاری بریتانیا است که بخش نمادین فرارسیدن بهار در بریتانیا هستند.
با اینکه آثار اولیه «بنجامین لیدر ویلیام» بر خلق جزئیات دقیق تمرکز داشتند این هنرمند در آثار جدیدترش از ویژگیهای سبک امپرسیونیسم استفاده کرد.
ایتالیا
این منظره توسط «آیزاک لویتان» نقاش چیرهدست روسی که برای به تصویر کشیدن مناظر متنوع و چشمگیر شهرت داشت خلق شده است.
با اینکه «لویتان» به دلیل مشکلات قلبی در سن ۴۰ سالگی درگذشت اما میراث باارزشی شامل صدها اثر هنری الهامبخش از خود به جای گذاشت.
در سال ۱۹۷۹، یک منجم اهل شوروی یک سیارک را به احترام این هنرمند «۳۵۶۶ لویتان» نامگذاری کرد.
فرانسه
این منظره زیبا نمایی از دهکدهای در فرانسه سال ۱۸۹۰ را به تصویر میکشد. این اثر توسط «رابرت وونو» از نخستین نقاشهای آمریکایی که سبک امپرسیونیسم را به کار برد خلق شده است.
«وونو» پس از به اتمام رساندن تحصیلاتش در «بوستون» به پاریس نقل مکان کرد. او به طور مداوم بین آمریکا و فرانسه در حال سفر بود و برای خلق نقاشیهای فضای باز مشهور شد.
انتهای پیام
نظرات