• چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۵ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95102214171
  • منبع : روابط عمومی جشنواره

معرفی داوران اقلام تبلیغاتی جشنواره فجر

معرفی داوران اقلام تبلیغاتی جشنواره فجر

هیات داوران بخش اقلام تبلیغاتی جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، حسین جعفریان، ساعد مشکی، جواد جلالی، ژیلا ایپکچی و بهروز شعیبی به عنوان اعضای هیأت داوران بخش تبلیغات سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

این بخش امسال به دبیری «کوروش پیرو» برگزار می‌شود که به گفته او، مشارکت هنرمندان عکاس، طراح و سازندگان اقلام بصری تبلیغات سینمایی در این دوره جشنواره جالب توجه بوده و امسال ۸۴ هنرمند آثار خود را به جشنواره ارائه داده‌اند.

حسین جعفریان، مدیر فیلمبرداری سینمای ایران دانش‌آموخته رشته فیلمبرداری از مدرسه عالی تلویزیون و رشته سینما و تلویزیون از دانشکده هنرهای دراماتیک است. جعفریان در طول فعالیت خود موفق به فیلمبرداری بیش از ۳۰ فیلم مستند، داستانی و سریال تلویزیونی شد و کارگردانی فیلم‌های مستند تلویزیونی را نیز تجربه کرد. او علاوه بر نوشتن مقالات متعدد در مجلات سینمایی کتاب «عدسی در عکاسی و فیلمبرداری» را نیز تألیف کرد. او جوایز مختلفی را در جشنواره‌های متعدد و از جمله در ادوار جشنواره فیلم فجر (از جمله برای نرگس، دیوار و رستاخیز) به دست آورده است.

ساعد مشکی، گرافیست و عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران و همچنین عضو انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک است. از سوابق حرفه‌ای او می‌توان به مدیریت هنری و طراحی گرافیک در مجامع مختلف و عضویت در هیئت انتخاب و داوری نمایشگاه‌های هنری اشاره کرد. وی همچنین برنده جوایز متعدد داخلی و خارجی در طول فعالیت حرفه‌ای خود بوده است.

ژیلا ایپکچی، تدوین‌گر سینمای ایران، دانش‌آموخته رشته تدوین از مدرسه عالی تلویزیون و سینما، لیسانس کارگردانی از دانشگاه پاریس و فوق لیسانس شناخت کاربرد موسیقی فیلم از دانشگاه پاریس است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام تدوین و سازنده نمونه‌فیلم از سال ۱۳۶۷ با فیلم «نارونی» با کسب جایزه سیمرغ بلورین آغاز کرد و نزدیک به ۲۸ سال فعالیت در سینما را در کارنامه دارد.

جواد جلالی، عکاس سینمای ایران است که علاوه‌بر کسب جوایز از جشنواره‌های داخلی، موفق به نامزدی و کسب دو سیمرغ بلورین در دوره‌های سی‌ام و سی‌ودوم فیلم فجر شده است. او همچنین نامزدی دریافت نشان آکادمی علوم و هنرهای زیبای بوستون و نشان آکادمی علوم و هنرهای زیبای فرانسه عکس برگزیده اکسپو تئاتر و سینمای ایران را در کارنامه دارد.

بهروز شعیبی، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون است که از اواسط دهه هفتاد فعالیت در سینما را به عنوان بازیگر آغاز کرد و پس از سال‌های فعالیت در زمینه دستیاری و برنامه‌ریزی، در دهه اخیر به عنوان کارگردان آثار مطرح سینما و تلویزیون، در کنار گزیده‌کاری در زمینه بازیگری، ادامه می‌دهد. او سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش نگاه نو سی و یکمین را برای «دهلیز» به دست آورده است.

سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر به دبیری محمد حیدری بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود. اخبار، مطالب، عکس‌ها و ویدئوهای این جشنواره علاوه بر سایت، از روی کانال رسمی جشنواره فجر به آدرس http://telegram.me/fajrfilmfest۳۵ قابل مشاهده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۰-۲۲ ۱۵:۱۳

سینماروزان: حضور آقازادگان سیاسی-اقتصادی در سینما در سالهای اخیر رشد بیشتری داشته است و اگر یک دهه قبل این حضور در لفافه و بدون نام بردن و از طریق تأسیس شرکتهایی کم نام و نشان صورت می گرفت در سالهای اخیر این حضور کاملا پررنگ و بی واسطه است. به گزارش سینماروزان در میان متقاضیان حضور در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر نیز دست کم نام ۵ آقازاده به چشم می خورد که از میان آنها ۳ آقازاده به جشنواره راه یافتند و ۲ آقازاده حذف شدند. فیلمهای داستانی «فصل نرگس»، «چراغهای ناتمام» و مستند «ناپدید» که به ترتیب توسط نگار آذربایجانی، مصطفی سلطانی و فرحناز شریفی ساخته شده اند، سه فیلم حاضر در جشنواره اند که ردّپای پررنگ آقازادگان در تولید آنها به چشم می خورد. دو فیلم داستانی «لابی» و «یک قناری یک کلاغ» ساخته محمد پرویزی و اصغر عبدالهی نیز جزو آن دسته از فیلمهای آقازادگانند که به جشنواره راه پیدا نکرده اند. آقازادگان حاضر در جشنواره سرمایه گذار و مجری طرح «فصل نرگس» حمیدرضا عارف آقازاده محمدرضا عارف چهره شاخص جریان اصلاح طلب بوده است؛ پژمان بازغی، ریما رامین فر، امیر آقایی شایسته ایرانی و یکتا ناصر بازیگران «فصل نرگس» هستند؛ فیلمی که تهیه کنندگی اش را سحر صباغ سرشت برعهده داشته است. تهیه کننده مستند «ناپدید» هم احسان رسول اف آقازاده جلال رسول اف مدیرعامل بانک آینده بوده است. فصل نرگس یکتا ناصر و شایسته ایرانی در نمایی از «فصل نرگس»/سرمایه گذار: آقازاده عارف عکس لودنشده از مستند «ناپدید» عکسی یافت نشد/تهیه کننده: آقازاده مدیرعامل بانک آینده «چراغهای ناتمام» اما کارگردانش خود یک آقازاده است؛ مصطفی سلطانی آقازاده علی سلطانی رئیس هیات مدیره موسسه آوینی است. علی سلطانی پیشتر مدیرعامل ناجی هنر بود و در زمان وی فیلم پرحاشیه و البته توقیفی «خانه پدری» با حمایت این موسسه تولید شد. مصطفی سلطانی آقازاده علی سلطانی تحصیلاتش در رشته حقوق است اما توانسته در یک سری از محصولات موسسه آوینی و از جمله «بدون مرز»، «به تهران خوش آمدید»، «دلشکسته»، «شکارچی شنبه»، «خاک و آتش» ، «موج سوم» و «گام های شیدایی» به عنوان مجری طرح حاضر باشد. حالا این آقازاده توانسته با اولین فیلم مستقل خود در مقام کارگردان یعنی «چراغهای ناتمام» که نام مجتبی امینی مدیرعامل موسسه آوینی به عنوان تهیه کننده آن آمده است در بخش