• شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 00061214975
  • خبرنگار : 50147

استاندار بوشهر:

اقدامات پیشگیرانه "لکه سفید" سرعت پیدا کند /آشیانه هلی‌کوپتر چه شد؟

اقدامات پیشگیرانه "لکه سفید" سرعت پیدا کند /آشیانه هلی‌کوپتر چه شد؟
آشیانه هلی کوپتر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با اشاره به موضوع ایجاد آشیانه هلی کوپتر و قصور هلال احمر در این مورد عنوان کرد: حدود ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ایجاد آشیانه هلی کوپتر در استان در نظر گرفته شده بود اما هنوز اجرایی نشده و دلیل تاخیر آن نیز مشخص نیست.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست شورای مدیریت بحران استان بوشهر گفت: اقدامات پیشگیرانه بایستی پیش از وقوع بحران و بر اساس قانون مدیریت بحران با به کارگیری تمام ظرفیت ها، توان و امکانات موجود انجام شود.  

وی افزود: مدیران عضو ستاد مدیریت بحران تمام وقت در دسترس باشند و هیچ مدیری حتی در روزهای تعطیل نباید بدون هماهنگی با حوزه های مرتبط استان را ترک کنند.

استاندار بوشهر تاکید کرد: در مورد بیماری لکه سفید که در روزهای گذشته در برخی مزارع میگو شاهد آن بودیم تمام دستگاه ها کمک کنند. همچنین اقدامات پیشگیرانه سرعت پیدا کند تا خسارت ها کاهش یافته و به حداقل برسد. استانداردها تعریف شود و اینکه سختگیرانه بر روی این موضوع کار شود و همه دستگاه ها در مورد وضعیت جدید مزارع بر اساس نیاز شیلات استان همکاری کنند.

گراوند بیان کرد: آتش نشانی تمامی شهرهای استان برای زمان عملیات و در مواقع بروز حادثه آمادگی لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به موضوع ایجاد آشیانه هلی کوپتر در استان و قصور هلال احمر در این مورد افزود: حدود ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ایجاد آشیانه هلی کوپتر در استان در نظر گرفته شده بود اما همچنان اقدامی انجام نشده و هنوز اجرایی نشده، دلیل تاخیر آن نیز مشخص نیست، امیدوارم با بررسی لازم دستگاه های متولی در این خصوص سریعا اقدام نمایند.

استاندار بوشهر با تاکید بر پیش بینی های لازم برای فصل بارندگی خاطرنشان کرد: تعطیلی مدارس در شرایط ویژه در اختیار فرمانداران شهرستان‌ها است مگر در مواقعی که هواشناسی در خصوص سراسر استان اطلاعیه و هشدار می دهد، و در این شرایط اداره کل مدیریت بحران با مشورت معاونت عمرانی تصمیم گیری نماید.

عبدالکریم گراوند تصریح کرد: مسیرهایی که آبگیر هستند، آبراه ها و نقاط پرخطر شناسایی و به آنها رسیدگی شود. فرمانداران و دفتر شهری مکلف به نظارت هستند و مسئولیت قصور دستگاه ها با مدیر آن دستگاه ها و شهردارانی است که کم‌کاری کرده اند. قابل پذیرش نیست که بابت بی توجهی ها و سهل انگاری هزینه ای پرداخت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha