• جمعه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 00061672667
  • خبرنگار : 71282

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

برداشتن تحریمها به ضرر تولید داخلی نیست

برداشتن تحریمها به ضرر تولید داخلی نیست

یک کارشناس حوزه کار بر ضرورت گسترش تبادلات جهانی تاکید کرد و گفت: در بحث واردات از خارج به جای اینکه به محصولات خارجی وابسته شویم و صرفا وارد کننده تلویزیون و لوازم خانگی باشیم باید دانش فنی آنها را وارد کنیم و با تکیه بر این دانش به سمت تقویت تولید داخل برویم.

حمید نجف در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در تمام دنیا مناسبات و روابط تجاری و اقتصادی میان کشورها وجود دارد و ما نیز باید از این مراودات به بهترین شکل استفاده کنیم و در این زمینه به سراغ بخشهای زیربنایی و صنایع مادر برویم.

وی ادامه داد: اکثر کشورها از دانش یکدیگر بهره برداری کرده و به تدریج آن را ارتقا داده اند.امروز بخش اعظمی از محصولات چین یا کره برگرفته از محصولات ژاپن است که با ارتقای کیفیت تولیدات خود بازارها را در اختیار گرفته اند بنابر این ما نیز به جای وابستگی به محصولات آنها باید دانش آن را وارد کنیم و با تکیه بر دانش و تکنولوژی آنها کیفیت تولید داخلی را بهبود ببخشیم.

این کارشناس حوزه کار افزود: کشورهایی مثل هند از روز اول قطعات کامپیوتر تولید نمی کردند بلکه کم کم بر اساس دانش و تجربه ای که به دست آوردند تولید داخلی را تقویت کرده و صادرات خود را با شناسایی بازارهای هدف گسترش دادند.

نجف در عین حال با اشاره به تاثیر رفع تحریم ها بر تولید داخلی، گفت: در حال حاضر نگرانی هایی در داخل نسبت به رفع تحریم ها و لطمه خوردن بخشهای تولید وجود دارد و اینطور تلقی می شود که با برداشته شدن تحریم ها، سیل کالاهای خارجی به کشور سرازیر خواهد شد، در حالی که در دهکده جهانی همه کشورها با یکدیگر ارتباط و تجارت دارند لذا نباید از برداشته شدن تحریم ها بترسیم و نگران باشیم که اگر درها باز شد و محصولات خارجی به کشور آمد، تولیدات داخلی نابود می شوند.

وی گفت: در همه دنیا مناسبات برنامه ریزی شده ای در این خصوص وجود دارد و کشورها ضمن حمایت از تولیدات داخلی، روابط تجاری و اقتصادی خود را با دیگر کشورها توسعه می دهند؛ چه اشکالی دارد محصولات کشورهایی که مشابه تولید داخل نیست و یا نیاز کشور است وارد کنیم و از آن طرف صادرات یکسری کالاهای تولیدی خودمان به آنها را در دستور کار قرار بدهیم منتها در بحث واردات از خارج به جای اینکه به محصولات آنها وابسته شویم و صرفا وارد کننده تلویزیون و لوازم خانگی باشیم باید دانش فنی را وارد و بر اساس آن تولیدات داخل را تقویت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۴ ۱۸:۲۹

ترس تولید کننده ها داخلی به این خاطر هست که دیگه توانایی ساخت با کیفیت و قیمت تمام شده حداقلی و فروش و سود دیوانه وار رو ندارن و مثل صنایع خودروسازی با انحصار طلبی نمیتونن مردم رو تیغ بزنن ! وگرنه تولید کننده واقعی با تولید محصولات با کیفیت ونوآورانه توانایی صادرات خواهد داشت و حتی سود بیشتری داشته باشه. مشکل اینه که میخوان تنبلی خودشون رو با انحصار گرفتن جبران کنن