• پنجشنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400010501594
  • خبرنگار : 50165

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان عنوان کرد

شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» برنامه‌ای برای رسیدن به جهش تولید

شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» برنامه‌ای برای رسیدن به جهش تولید

ایسنا/زنجان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: شعار امسال برنامه‌ای برای محقق شدن شعار جهش تولید سال گذشته است.

ناصر فغفوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نام‌گذاری امسال، اظهار کرد: هدف و سیاست‌گذاری که برای سال ۱۴۰۰ از سوی رهبر معظم انقلاب تدوین شده، در واقع همان جهش تولیدی است که در سال ۹۹ تعیین شده بود، ولی در سال ۱۴۰۰، برای رسیدن به آن شعار، برنامه تدوین شده است.

وی شعار امسال را برنامه‌ای برای محقق شدن شعار جهش تولید سال گذشته دانست و افزود: وزن مسئولیت حاکمیت در تحقق شعار امسال به مراتب بیشتر از سال‌های گذشته است. در سال‌های گذشته عمده مسئولیت، تحقق شعار سال از جمله افزایش تولید، برعهده بخش خصوصی بود و در شعار امسال، عمده مسئولیت بر عهده بخش دولتی و حاکمیتی است.

این مسئول ادامه داد: قوای سه‌گانه برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» بیشترین مسئولیت را داشته و انتظار می‌رود برای رفع موانع و مشکلات و پشتیبانی از تولید، موثر و ملموس‌تر اقدام‌ کنند تا تاثیر این مهم در زندگی مردم نیز دیده شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: با توجه به تجربه‌ای که بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی در تحقق شعار جهش تولید داشت، قطعا وجود این تجربیات موثر بوده و سبب می‌شود که برای تحقق شعار امسال، متفاوت‌تر عمل کرد.

فغفوری یادآور شد: یکی از اقداماتی که در حوزه قوه مجریه و قضائیه وجود دارد، احصای موانع و مشکلات بر سر راه تولید است که در سیستم بانکی، مشوق‌های مالیاتی و تامین‌اجتماعی بیشتر از سایر بخش‌ها است. باید به‌گونه‌ای عمل شود که رغبت مردم برای وارد کردن سرمایه‌شان به بخش تولید، بیش از سایر بخش‌ها باشد.

وی با بیان اینکه تولید سبب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می‌شود، گفت: تولید از ایجاد تورم بالا جلوگیری کرده و پول‌ها به سمت تولید رفته و ارزش‌افزوده ایجاد می‌کند که تاثیر آن در زندگی روزانه مردم ملموس‌تر می‌شود.

این مسئول اظهار کرد: امیدواریم در همه بخش‌هایی که ارتباط با تولید دارد، توجه بیشتری به این امر شده تا هزینه احداث واحدهای تولیدی برای سرمایه‌گذار کاهش یابد و یا بخشی از این هزینه‌های سرمایه‌گذار پس از به بهره‌برداری رسیدن پرداخت شود و در شبکه بانکی نیز باید بانک‌ها مکلف به مشارکت اجرای طرح‌های صنعتی باشند و در هرگونه افزایش قیمت‌ها، بانک‌ها باید قرارداد الحاقی تدوین کنند؛ به‌گونه‌ای نشود افزایش هزینه را فقط سرمایه‌گذار پرداخت کند؛ چراکه سبب می‌شود طرح‌های نیمه‌تمام افزایش یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان عنوان کرد: باید در حوزه مالیاتی طرح ارائه شود چراکه ۲۵ درصد مالیات بر تولید مقدار زیادی است که بر تولید و تداوم آن آسیب وارد می‌کند. کاهش این مهم و یا انتقال آن به سایر بخش‌ها سبب جذب علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری می‌شود.

فغفوری با بیان اینکه قوانین تامین‌اجتماعی نیازمند اصلاحات اساسی است، خاطرنشان کرد: حوزه صنعت همواره از تک‌نرخی شدن ارز استقبال می‌کند؛ چراکه علاوه‌بر شفافیت قیمتی، رانت‌ها نیز از بین می‌رود و سبب می‌شود رضایت واحدهای تولیدی و صنعتی افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha