• سه‌شنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400011003472
  • خبرنگار : 50126

آبدانان هم قرمز شد/ دورهمی‌های خانوادگی مهمترین عامل شیوع کرونا در ایلام

آبدانان هم قرمز شد/ دورهمی‌های خانوادگی مهمترین عامل شیوع کرونا در ایلام

ایسنا/ایلام بعد از شهرستان دهلران ، آبدانان نیز به دلیل شزایط کرونایی در وضعیت قرمز قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در شهرستان آبدانان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۱۵۷ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و تعداد بستری‌های این شهرستان در حال افزایش است.

هم‌اکنون شهرستان‌ چرداول در وضعیت نارنجی و دیگر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد قرار دارند.

از ابتدای شیوع کرونا تاظهر روز گذشته در استان ایلام ۲۷ هزار و ۸۹۸ نفر مبتلا شده‌اند و تعداد فوتی‌ها  تاکنون ۶۷۳ مورد بوده است و در مجموع ۱۰۳ نفر نیز بستری هستند.

روز شنبه هفته جاری ۱۱۰ مورد جدید، روز یکشنبه ۲۰۶ نفر و روز دوشنبه نیز ۲۰۰ نفر مورد ابتلای جدید ثبت شد که این آمار سه رقمی شاید خبر از ورود استان به پیک چهارم ابتلا به کرونا دهد.

دکتر «محمد کریمیان» ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در حال حاضر تجمعات فامیلی، چادرزنی در طبیعت، مراسمات شادی و عزا تهدیدهای بزرگی هستند که باعث شیوع بیماری کرونا در بین جامعه خواهند شد.

وی گفت: برخی از هم استانی‌ها به دیگر استان‌ها و مناطق کشور در این ایام تعطیلات نوروزی سفر کرده‌اند و برخی هم از هموطنان نیز استان ایلام را برای تعطیلات نوروزی خود انتخاب کرده اند. این مسئله هم یک تهدید برای شیوع بیماری کرونا در استان محسوب می‌شود.

دکتر «محمد نوذری» استاندار ایلام  نیز گفت: برپایی چادر جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در دامن طبیعت و جنگل ممنوع است و باید این مصوبه به طور کامل در تمام استان اجرایی شود.

وی با بیان اینکه بر سر سلامت مردم با کسی تعارف نداریم، تاکید کرد: همانطور که در ستاد کرونا مصوب شده برپایی چادر به جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در دامن طبیعت و جنگل ممنوع است، باید این مصوبه به طور کامل در تمام استان اجرایی شود.

استاندار ایلام گفت: هنوز تعدادی چادر در مناطق تفریحی استان برپا است که لازم است در جهت جمع آوری آنها اقدام عاجل صورت گیرد.

استاندار ایلام بر تشکیل فوری همیاران سلامت توسط فرمانداران و حمایت دیگر دستگاه های درگیر در ستاد کرونا تاکید کرد و گفت: کارگروه همیاران سلامت با مدیریت دهیاران و کمک مراکز بهداشتی و پایگاه های مقاومت در روستاها و با پشتیبانی بخشداری و فرمانداری ها و مجموعه دستگاه های امدادی و خدمات رسان شهرستان‌ها تشکیل می شود و مهمترین وظیفه آنها مهار و مدیریت بهتر کرونا در روستاها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha