• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400011808733
  • خبرنگار : 50184

خسارت 270 میلیارد تومانی کرونا به گردشگری کرمانشاه

 خسارت 270 میلیارد تومانی کرونا به گردشگری کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه آخرین برآورد خسارت کرونا به صنعت گردشگری استان را 270 میلیارد تومان اعلام کرد.

علی صابر در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به گذشت بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا، اظهارکرد: اواخر سال ۱۳۹۸ زمانی که اوج فعالیت بخش گردشگری بود و فعالین این بخش می توانستند در تعطیلات نوروز رکود پاییز و زمستان را جبران کنند، کرونا شیوع پیدا کرد.

وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، تاسیسات گردشگری استان به مدت حدود یک ماه تعطیل شدند و پس از آن نیز با هر پیک کرونا شاهد تعطیلی مجدد آنها برای مدت چند روز بودیم و خسارت های زیادی را متحمل شدند.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: این تعطیلی های مکرر و کاهش آمار گردشگری استان باعث شد تا در سال 1399 صنعت گردشگری کرمانشاه روند عادی سالهای گذشته خود ر ا نداشته باشد و آسیب های زیادی ببیند.

وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هایی که بصورت مستقیم در حوزه گردشگری استان فعال هستند، بخش هایی که بصورت غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط بودند نیز در این مدت خسارت دیدند، چراکه وقتی یک گردشگر به شهری وارد می شود، از حمل و نقل گرفته تا بازار آن شهر هم تحت تاثیر قرار می گیرند.

صابر آخرین برآورد خسارت های کرونا به صنعت گردشگری کرمانشاه را در این مدت 270 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ حدود 90 میلیارد تومان مربوط به تاسیسات گردشگری استان همچون هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستوران های بین راهی است.

وی تصریح کرد: همچنین حدود پنج میلیارد تومان از این خسارت مربوط به بخش صنایع دستی است.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: مراکز گردشگری و بناهای تاریخی دارای ورودی استان هم در این مدت دو میلیارد تومان خسارت دیدند.

به گفته این مسئول، 173 میلیارد تومان از خسارت کرونا به گردشگری استان مربوط به حوزه های وابسته به گردشگری شامل حمل و نقل و کسبه هایی است که بصورت غیرمستقیم با صنعت گردشگری استان در ارتباط بودند.

وی در ادامه اعلام کرد: شیوع بیماری کرونا باعث شد تا طی سال 1399 حدود 1176 نفر در بخش گردشگری استان شغل خود را از دست بدهند که امیدواریم با فروکش شدن بیماری کرونا در سال 1400 شاهد احیای دوباره این مشاغل باشیم.  

صابر در ادامه به حمایت هایی که طی این مدت از فعالین گردشگری خسارت دیده از شیوع کرونا در استان شده اشاره کرد و گفت: برای کمک به جبران بخشی از خسارت هایی که به فعالین این بخش وارد شده، تسهیلاتی را با سود 12 درصد در نظر گرفتیم که برای حدود 18 میلیارد تومان تسهیلات در سامانه ثبت درخواست داشتیم که تاکنون حدود هشت میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی هم در انتظار پرداخت تسهیلات هستند.

وی گفت: علاوه بر پرداخت تسهیلات، در بحث امهال وام ها و پرداخت مالیات ها هم کمک هایی به فعالین این بخش در استان انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha