• دوشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400031007310

معاون اقتصادی استاندار یزد:

حمایت‌های دولت از گردشگری آسیب‌دیده از کرونا، شایسته و در شان نبود

حمایت‌های دولت از گردشگری آسیب‌دیده از کرونا، شایسته و در شان نبود

ایسنا/یزد معاون اقتصادی استاندار یزد با اشاره به حمایت‌های ناکافی دولت از صنعت آسیب دیده گردشگری، تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و انجام سفرهای هوشمند خصوصا با فعال کردن مثلث طلایی گردشگری را پیشنهادات تاکنون محقق نشده برای جبران خسارات این بخش ذکر کرد.

«سیدمسعود عظیمی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن بیان این که حمایت‌های دولت خصوصاً در مورد بخش گردشگری شایسته و در شان نبود، گفت: هر چند تسهیلاتی به این بخش تعلق گرفت و حمایت‌هایی مانند تعویق هزینه‌های آب، برق، گاز انجام شد اما این حمایت‌ها التیام‌بخش پیکر ضربه‌خورده گردشگری نبوده است.

وی با اشاره به همراهی‌های حاکمیت از خسارت دیدگان کرونا، اظهار کرد: به عنوان بخشی از دولت سعی کردیم با ارائه پیشنهاداتی موثر، سعی در جبران خسارات صنعت گردشگری کنیم که این پیشنهادات شامل تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، انجام سفرهای هوشمند خصوصا با فعال کردن مثلث طلایی گردشگری و همچنین هدایت و مدیریت مراسم‌های عزاداری و عروسی بود.

عظیمی در مورد دیگر پیشنهادات ارائه شده نیز تصریح کرد: اعطای کمک‌های بلاعوض به واحدهای آسیب‌دیده برابر با متوسط فروش سه سال گذشته نیز جزو پیشنهادات ارائه شده از سوی استانداری یزد به مسئلان کشوری بود.

این مسئول با بیان این که فریز کردن تسهیلات و وام‌ها برای صنعت گردشگری نیز جزو پیشنهادات ارائه شده بود، عنوان کرد: یکی از این پیشنهادات که در راستای کمک به صنعت گردشگری و جبران خسارات آنها در نظر گرفتیم، اعطای سرمایه در گردش و تزریق تسهیلات به ازای هر صندلی در بخش گردشگری بود تا بتوانیم این صنعت را به آینده دلگرم کنیم که البته هنوز این پیشنهادات هیچ کدام محقق نشده است.

عظیمی با بیان این که کرونا به طور رسمی از اسفندماه سال 98 وارد کشور شد، اظهار کرد: پاندومی کرونا، نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا موجب خسارت به کشورها شد و در این میان گردشگری بیشترین خسارت را دید.

وی با بیان این که پس از گردشگری و بخش خدمات، اصناف بیشترین خسارت ناشی از کرونا را متحمل شدند، گفت: تقریباً همه اصناف جز بخش تامین کننده کالاهای اساسی مانند سوپرلبنیات‌ها، میوه فروشی و داروخانه‌ها در شرایط کرونا خسارت‌های زیادی را متحمل شدند.

معاون استاندار بخش حمل و نقل را نیز از بخش‌های خسارت دیده از کرونا ذکر کرد و گفت: بیمارستان‌ها نیز با تعطیل‌ شدن بخش‌های تخصصی و عمدتاً تبدیل همه بخش‌ها به بخش عفونی خسارت دیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha