• سه‌شنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400032518596
  • خبرنگار : 50404

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:

پشت اقتصاد، اجتماع و سیاست، فرهنگ قرار دارد

پشت اقتصاد، اجتماع و سیاست، فرهنگ قرار دارد

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به مغفول‌ماندن فرهنگ و هنر در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری، گفت: نپرداختن به موضوع فرهنگ و هنر در مناظرات باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.

یوسف امینی در گفت‌وگو با ایسنا با انتقاد از مغفول‌ماندن فرهنگ و هنر در مناظرات انتخاباتی و برنامه‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، اظهار کرد: اگر از اقتصاد، امنیت، اجتماع و سیاست صحبت می‌کنیم، باید توجه داشته باشیم که -مخصوصا در ایران- در پشت تمام این موضوعات فرهنگ قرار دارد. دکتر سید علی‌اکبر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز پس از مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری که مرتبط با حوزه فرهنگی و اجتماعی بود، با اشاره به این موضوع گفتند که «ایران بدون فرهنگ، ایران نیست.»

وی افزود:معرف داشته و توانمندی‌هایی ما در کشور، حوزه فرهنگ است. حافظ، سعدی، فردوسی و مولوی سفیران و مفاخران فرهنگی کشور ما هستند و هرچه قدر بتوانیم در کنار معارف دینی و مذهبی تکیه‌ بیشتری به این مفاخر داشته باشیم، قطعا امنیت بیشتری را در جامعه می‌توانیم ایجاد کنیم.

سرپرست اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: مباحث فرهنگی در مناظرات انتخاباتی ریاست جمهوری مغفول مانده بود و باید تحلیل شود که چرا این اتفاق افتاد. آیا جامعه کشش این موضوع را نداشت، یا هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر کمتر مطالبه‌گری کردند؟ جامعه فرهنگی و هنری باید مطالبه‌گر باشد، انتظارات و خواسته‌های خود را بیان کند و در صحنه انتخابات حضور یابد و مسائل و مشکلات خود را با کاندیداهای ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا مطرح کنند. این موضوع مهمی است که می‌تواند در دوره‌های بعدی به صورت منسجم‌تر اتفاق بیفتد و جامعه فرهنگی و هنری مطالبه‌گر خواسته‌های خود باشد.

امینی در رابطه با اهمیت موضوع سرانه مطالعه و تسهیل‌سازی برای خرید کتاب در دوران کرونا، تصریح کرد: کرونا اگر به همه‌چیز آسیب زد، ما را متوجه ظرفیت‌هایی کرد که قابل استفاده است. ارتباطات جمعی را محدود کرد، اما برخی ظرفیت‌های داخلی، مانند فراهم کردن اوقات فراغت و نیازهای خود در شرایط خاصی که مراکز تعطیل هستند و دسترسی محدود بود را به ما نشان داد. کتاب از مواردی بود که توانست در کنار فضای مجازی، در دوران کرونا مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

وی ادامه داد: استقبالی که در دوره‌ها و طرح‌های اخیر فصلی فروش کتاب انجام گرفته، نشان‌دهنده این است که زمینه برای استقبال و فروش کتاب وجود دارد، به شرط اینکه در موضوع اطلاع‌رسانی و ارائه آسان کتاب به مخاطبان، شرایط را فراهم‌ کنیم و افراد بتوانند با مشوق‌ها و حداقل تخفیف‌هایی که ارائه می‌شود، با رفت‌وآمد کمتر و به صورت راحت‌تر به کتاب دسترسی پیدا کنند، یا حتی به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهند.

سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شاید نسل جوان و جدید ما نتواند به شکل سنتی با کتاب ارتباط برقرار کند. حتی در خریدهای روزمره، متوجه این هستیم که خریدهای آنلاین رونق بیشتری گرفته است و باید فکرهای جدیدی مطابق با اقتضائات روز و نیازهایی که نسل جوان دارد شود تا جوان بتواند ارتباط بهتری با کتاب برقرار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha