• پنجشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400032719978
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان:

زمانی حق نقد داریم که مشارکت داشته باشیم/حق نقد را از خود نگیریم

زمانی حق نقد داریم که مشارکت داشته باشیم/حق نقد را از خود نگیریم

ایسنا/هرمزگان رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان با بیان اینکه بحث جدیت مشارکت در این انتخابات بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: زمانی حق نقد داریم که مشارکت داشته باشیم پس حق نقد را از خود نگیریم بنابراین برای رسیدن به این حق باید در رای گیری حضور داشته باشیم.

محمد دل‌پسند صبح امروز(۲۷ خردادماه) در جمع خبرنگاران، افزود: از شهریور ۱۳۹۹ ما در سراسر کشور موج نظرسنجی را ارائه کردیم، در حال حاضر موج ۱۲ نظرسنجی در کشور پایان یافته‌است، اما روز گذشته دو انصرافی داشتیم که نتیجه  این نظرسنجی را تغییر خواهد داد.

وی با بیان اینکه نظر سنجی انتخابات، کاری بسیار سخت تحقیقاتی است، در این حوزه از پژوهشگران استفاده می‌شود که در امر نظرسنجی بیش از ۲۰ سال سابقه دارند و دارای دقت نظر هستند، تصریح کرد: در این دوره از انتخابات طبق نظرسنجی ما شاهد حضور ۴۲ درصدی مردم هستیم. این نظرسنجی طبق آمار ۵۱ درصدی در بخش پاسخگویی بوده و در نظر سنجی تلفنی مشارکت ۶۲ درصدی رو به رو بودیم. همچنین در اولین نظرسنجی ارائه شده، ما شاهد ۳۹ درصد از مشارکت مردم بودیم که با افزایش این مقدار شاهد شیب ملائم رو به رشد مردم در حوزه حضور برای رای دادن هستیم.

دل‌پسند اضافه کرد: البته باید در نظر داشت که اختلافاتی نیز در سطح نامزدهای انتخاباتی وجود دارد، بنابراین هرمزگانی‌ها می‌توانند اطلاعات این نظرسنجی‌ها را به طور دقیق با مراجعه به سایت ایسپا مشاهده کنند و اختلافات بین نامزدها را مشاهده نمایند. 

وی در مورد مشخصات شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بیان کرد: مشخصات پاسخگویان ما ۵۹ درصد شرکت‌کنندگان آقا بوده اند، ۴۶. درصد از این تعداد خانم بوده و ۲۵ درصد این افراد در بین رده‌های سنی ۱۸ تا ۲۹ سال بوده و ۴۶ درصد این افراد در زده سنی ۴۱ سال بودند، ۲۷ درصد از رده سنی ۵۰سال به بالا بوده‌اند. در کل ۲۴ درصد ار این افراد مجرد بوده و ۶۹ درصد متاهل بودند. 

دل‌پسند عنوان کرد: مردم ما غیر قابل پیش بینی هستند، نظام انتخابات یک نظام تقریبا غیرحزبی است. بسیاری از جامعه شناسان سیاسی بر این باور هستند که تقریبا یک لایه از رای‌دهندگان در چنین شرایطی جز افرادی هستند که در لحظات آخر تصمیم به رای دادن می‌گیرند و بسیاری از این موارد تابع جو هستند. البته این شرایط در انتخابات متفاوت تغییر می‌کند، چرا که عوامل متعددی در مشارکت مردم دخیل هستند. از جمله این عوامل مسائل سیاسی، اقتصادی حاکم بر جامعه است. به طور کلی مردم ما نشان داده اند که غیرقابل پیش بینی هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان در پایان گفت: بحث جدیت مشارکت در این انتخابات بسیار حائز اهمیت است؛ چون که زمانی حق نقد داریم که مشارکت داشته باشیم پس حق نقد را از خود نگیریم بنابراین برای رسیدن به این حق باید در رای گیری حضور داشته باشیم. مردم باید بدانند این جایگاه‌ها حق رای و نظر دادن در تصمیمات کشور به سادگی به دست نیامده ما با رای دادن می‌توانیم دیدگاه خود را اعلام کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha