حسین صالحی یکشنبه ۳۰ خرداد در جمع خبرنگاران گفت: همانند سالهای گذشته و با هدف مدیریت مصرف و ممانعت از سوء مصرف برق، از ابتدای خرداد ماه طرح شناسایی و جمعآوری ریسههای روشنایی و چتر نور در نقاط مختلف تحت مدیریت شرکت توزیع نیروی برق شیراز آغاز شده است و همچنان ادامه خواهد داشت.
صالحی با بیان اینکه از ابتدای خرداد تاکنون، بیش از ۹۰۰ ریسه و چتر روشنایی در شیراز جمع آوری شده است، گفت: حجم برق مصرفی این میزان ریسه و چتر روشنایی جمعآوری شده، برابر با نیاز روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ مشترک برق بخش خانگی است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این مدت، ۱۰ گروه عملیاتی به استعداد ۴۰ نیروی انسانی در مناطق شناسایی شده کلانشهر شیراز، عملیات اجرایی جمعآوری ریسههای روشنایی و چترهای نوری را دنبال کرده اند.
صالحی با ابراز گلایه نسبت به توسعه استفاده از ریسه و چتر روشنایی توسط فعالان صنفی مختلف در شیراز، گفت: هدف از اجرای این طرح که سالهای قبل هم با دستور دادستانی اجرا شده بود، صیانت از منابع انرژی و ممانعت از هدر رفت بیت المال و ایجاد امکان خدمت رسانی مطلوب به همه شهروندان و مشترکان برق است.
وی با تاکید براینکه تامین روشنایی مقابل محل کسب و پیشه، جزو حقوق شهروندی است، گفت: استفاده از ریسه روشنایی و چتر نور، نه تنها تامین کننده این منظور،(روشنایی مقابل محل کسب و پیشه)، نیست بلکه زمینهساز هدررفت انرژی برق خصوصا در شرایط کنونی است.
صالحی با اشاره به اینکه مصرف بالای انرژی برق در بخش هایی غیر از تولید، نمی تواند یک شاخص برای ارزیابی سطح رفاه جامعه باشد؛ گفت: مصرف انرژی باید در مسیر تامین رفاه و افزایش سطح کیفی زندگی شهروندان دنبال شود؛ بالا بودن سرانه مصرف، قطعا نشانه بالا بودن سطح رفاه نیست.
این مقام مسئول در شرکت توزیع برق شیراز با بیان اینکه سرانه مصرف انرژی برق در ایران نسبت به میانگین جهانی بسیار بالا است، گفت: یکی از دلایل مهم در بالا بودن سرانه مصرف انرژی برق، قیمت پائین آن نسبت به هزینه تولید است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز، مقابله قانونی با مشترکانی که بیش از حد متعارف مصرف برق دارند یا کسانیکه از برقهای مجاز استفاده غیرمجاز کرده و افرادیکه اقدام به استفاده غیرمجاز از شبکه توزیع برق کنند را یک راهکار برای مدیریت مصرف و توزیع عادلانه و مناسب و مطلوب انرژی برق دانست.
انتهای پیام
نظرات