• شنبه / ۵ تیر ۱۴۰۰ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400040503406
  • خبرنگار : 50204

آصفری:

دوخطه شدن راه آهن اراک در اسرع وقت انجام شود

دوخطه شدن راه آهن اراک در اسرع وقت انجام شود

ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: راه‌آهن ۲ خطه اراک - قم، بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی اراک، پل سنجان با حجم تردد روزانه بیش از ۵۰ هزار خودرو، مسیر درمن دایر از مسیر خار پهلو، مسیر وفس آقچه قلعه و چندین سالن ورزشی روستایی از جمله مهمترین طرح‌های نیمه تمام در استان مرکزی است که باید هرچه زودتر به اتمام برسد.

حسن آصفری روز شنبه ۵ تیر در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد: امروز سفر از اراک تا قم از طریق راه آهن اراک حدود ۴ ساعت زمان می برد اما از تهران تا قم ۴۵ دقیقه طول می کشد که نیاز است، بر این اساس راه آهن اراک قم در اسرع وقت باید دوخطه شود.

وی افزود: در خصوص انتخاب پیمانکار انتظار می‌رود دستگاه ها تا حد امکان از پیمانکاران داخلی استفاده کنند چراکه به اندازه کافی پیمانکار با ظرفیت و توانمند در استان وجود دارد و نیاز نیست از خارج استان استفاده شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر استان مرکزی در بحث بودجه به سهم قائل شده در قانون و مبلغ ۹۲۷ میلیارد تومانی اکتفا کند اتفاقات خوبی در این استان رخ نمی‌دهد. زمانی یک مدیر در مجموعه کاری خود موفق است که بتواند سهم بیشتری از اعتبارات را جذب و پروژه های بیشتری را اجرا کند.

آصفری عنوان کرد: ردیف‌های خوبی در بودجه از جمله اعتبارات پروژه‌های مشترک دیده شده که نیاز است مدیران مربوطه با جدیت وارد شوند و سهم خوبی را برای استان جذب کنند و قطعا این مدیران تشویق خواهند شد.

وی تصریح کرد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در استان مرکزی باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد زیرا برخی از طرح‌ها در حال تبدیل شدن به ابنیه‌ تاریخی و یا ثبت تاریخی هستند.

نماینده مردم اراک، کمیجان وخنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: راه‌آهن دو خطه اراک - قم، بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی اراک، پل سنجان با حجم تردد روزانه بیش از ۵۰ هزار خودرو، مسیر درمن دائن از مسیر خار پهلو، مسیر وفس آقچه قلعه و چندین سالن ورزشی روستایی از جمله مهمترین طرح‌های نیمه تمام در استان مرکزی است که باید هرچه زودتر به اتمام برسد.

آصفری اضافه کرد: در بحث محرومیت‌زدایی اعتبارات خوبی لحاظ شده که نیاز است تلاش ویژه‌ای در این خصوص صورت گیرد و از این محل مشکل آب ۴۶ روستای شمال اراک، خنداب و کمیجان رفع شود. کار مطالعاتی فاضلاب کمیجان - میلاجرد به اتمام رسیده و برای اجرا نیازمند تامین اعتبار است. مطالعه فاضلاب خنداب و لایروبی قنوات و تامین اعتبار لازم برای آنتن‌دهی روستاهای باقی مانده  نیز از دیگر ضروریات است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  تلاش های زیادی از سوی دشمنان صورت گرفت که مردم در انتخابات شرکت نکنند اما با توجه به مشکلات افتصادی و معیشتی موجود؛ مردم حضور خوبی داشتند و امیدواریم دولت با کمک نظام بتواند دغدغه های مردم را حل کند.

دیگر نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست کفت: حمایت از حقوق سربازان به یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و اختصاص هزینه برای غذا و لباس آنها، همسان سازی حقوق بازنشستگان و پیش بینی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان از محل واگذاری سهام به این مهم، عدم افزایش تعرفه اینترنت در سال جاری، اختصاص ۲۲ هزار میلیارد تومان برای خرید تصمینی گندم از اقدامات خوب در بودجه ۱۴۰۰ بوده است‌.

علی اکبر کریمی بیان کرد: حمایت از ازدواج جوانان با افزایش وام ازدواج، اعتبار ویژه برای راه روستایی و آب شرب، رایگان شدن هزینه مصرفی آب و برق و گاز برای مشترکین کم مصرف نیز از دیگر اقدامات ویژه در این مهم بوده است.

وی ادامه داد: بودجه سال ۱۴۰۰ به نسبت سال های گذشته بودجه ای مطلوب بوده و امتیازات ویژه دارد، جابجایی دولت نباید باعث شود فرآیند توزیع اعتبارات ۱۴۰۰ با مشکل مواجه شود.

کریمی افزود: رقم بودجه عمومی ۱۴۰۰ دولت از ۸۴۰ هزار میلیارد تومان به یک هزار و ۲۷۷ میلیارد تومان افزایش یافته که این میزان افزایش به دلیل بحث شفاف سازی بودجه بوده است. در بودجه سال جاری میزان اعتبار شرکت های دولتی رشد چندانی نداشته و این افزایش اعتبار مربوط به بودجه عمومی دولت بوده است‌.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت:  در بودجه ۱۴۰۰ دغدغه های رهبری و بحث اصلاح بودجه ۱۴۰۰ مدنظر ویژه قرار گرفته و در خصوص حمایت از تولید و اشتغال در کشور نیز رقم ۳۲هزار میلیارد تومانی پیش بینی شد.

کریمی ادامه داد: برای محرومیت زدایی، در ردیف بودجه‌ای جدید ۱۹ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که سهم استان مرکزی ۳۴۲ میلیارد تومان است که این رقم به استان تخصیص یافته و در شهرستانها توزیع شده است.

نماینده مردم اراک، خنداب و ‌کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امسال چالش های زیادی در خصوص ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در بودجه ۱۴۰۰ وجود داشت که این رقم محدود شد، به طوری که ۵.۵ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و ۲.۵ میلیون دلار نیز برای تامین دارو اختصاص یافت‌.

 کریمی ادامه داد:  در راستای حمایت از اقشار ضعیف جامعه، معافیت مالیاتی تا سقف ۴ میلیون تومان برای جامعه هدف پیش بینی و همچنین تصمیم بر این شد که حداقل حقوق کارمندان پیمانی و رسمی دولت به ۳.۵ میلیون تومان برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha