• دوشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400042820152
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

شناسایی ۴ میلیارد یورو سرمایه گذاری جدید در هرمزگان

شناسایی ۴ میلیارد یورو سرمایه گذاری جدید در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان ستاندار هرمزگان و رییس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان از تشکیل ستاد عالی سرمایه گذاری استان به منظور تسهیل خدمات رسانی به سرمایه گذاران و برخورداری از پشتوانه و ضمانت اجرایی لازم برای اجرای طرح های سرمایه گذاری خبر داد.

فریدون همتی در حاشیه برگزاری نشست معرفی، تدوین و بروزرسانی فرصتهای سرمایه گذاری استان هرمزگان، با اشاره به تجربه چهار سال اخیر مجموعه دولت در استان، از تشکیل ستاد عالی سرمایه‌گذاری به‌منظور تسهیل امور خبر داد و گفت: اعضای این ستاد را استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، رئیس کل دادگستری،دادستان، فرمانده سپاه استان،مدیرکل اقتصاد و دارایی مدیران دستگاه های امنیتی و نظارتی، بازرس کل استان، دیوان محاسبات، معاون اقتصادی استاندار، مدیران گردشگری، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی تشکیل می دهند و در صورت لزوم برخی دستگاه های دیگر نیز دعوت خواهند شد.

وی افزود: پروژه های بزرگ سرمایه گذاری استان در این ستاد مورد بررسی قرار می گیرد که سرمایه گذاران از پشتوانه و ضمانت اجرایی بیشتری نسبت به گذشته برخوردار باشند.

استاندار هرمزگان با اشاره به میزان سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۹۹، بیان کرد: حجم سرمایه گذاری خارجی مصوب در سال گذشته ۵۵۴میلیون دلار و حجم سرمایه وارده بیش از ۴۰میلیون دلار بوده است.

همتی با بیان اینکه طرح های سرمایه گذاری که موفق به دریافت مجوز فیبا شده اند از کشورهای امارات، قبرس، اتریش، افغانستان و هندوستان در حوزه های صنعت، انرژی، حمل ونقل، کشاورزی و گردشگری بوده است، تصریح کرد: مجموع سرمایه گذاری شناسایی شده استان، سه میلیارد و ۹۵۳میلیون یورو بوده است.

استاندار هرمزگان، مرکز خدمات سرمایه گذاری را مرکزی تسهیل‌گر برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی عنوان کرد و گفت: همه طرح های سرمایه گذاری باید در پنجره واحد سرمایه گذاری  استان ثبت شود چرا که با استفاده از ظرفیت های موجود در این مرکز، فرآیند اخذ استعلام ها و مجوزها تسهیل می شود.

وی، امکان پایش لحظه ای و نظارت بر روند جاری طرح ها را از جمله مزیت های مهم ثبت طرح های سرمایه گذاری در این مرکز عنوان کرد و افزود: برای همه طرح‌ها زمانبندی لازم انجام شده است و بر همین مبنا، استعلام های مربوط به طرح های کوچک حداکثر به مدت یک هفته، طرح های متوسط طی دو هفته و طرح های بزرگ مقیاس باید حداکثر طی مدت زمان یک ماه پاسخ داده شود که سرمایه گذاران بتوانند در اسرع وقت کار خود را شروع کنند.

مقام عالی اجرایی استان گفت: در گام نخست همه طرح های سرمایه گذاری مربوط به دستگاه‌های اجرایی و مناطق ویژه مستقر در سرزمین اصلی و در گام دوم طرح های سرمایه گذاری مناطق آزاد هم باید در این سامانه ثبت شود که امکان رصد نحوه خدمات رسانی به سرمایه گذاران وجود داشته باشد و به هیچ دستگاهی اجازه نخواهیم داد سرمایه گذاران را دچار سردرگمی و اتلاف وقت کنند.

همچنین در این نشست دکتر موسوی معاون وزیر اقتصاد با قدردانی از تلاش های استاندار، مدیر کل اموراقتصاد و دارایی و مجموعه مدیران اقتصادی استان، هرمزگان را استانی فعال و پویا در بخش سرمایه گذاری عنوان کرد.

مهدی دسینه نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان نیز در نشست با اشاره به تلاش ها و اقدامات یکساله اخیر همکاران این مرکز در بخش سرمایه گذاری از کسب رتبه سوم سرمایه گذاری خارجی خبر داد و افزود: در سال گذشته مبلغ جذب سرمایه گذاری در استان بیش از ۴۰ میلیون دلار و جلب سرمایه گذاری خارجی ۵۵۴ میلیون دلار بوده است که این رقم هرمزگان را در جایگاه سوم کشور قرار داده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha