• سه‌شنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۰ / ۲۳:۰۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400042921654
  • منبع : نمایندگی قزوین

یک مسئول اعلام کرد

بدهی میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی قزوین به شرکت‌های تولیدی داروی کرونا

بدهی میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی قزوین به شرکت‌های تولیدی داروی کرونا

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: امروز برای تأمین یک آمپول رمدسیویر کرونایی با مشکل رو به رو هستیم و تاکنون ۱۱ میلیارد تومان به شرکت‌های دارویی بدهکار هستیم و دانشگاه از نظر مالی مشکل دارد، با این حال تمهیداتی صورت گرفته است و ۴۰۰۰ آمپول خارج از سهمیه وارد سیستم شده است و اگر پیک افزایش پیدا کند در این حوزه با مشکل روبه‌رو خواهیم شد.

پیمان نامدار در قرارگاه مقابله با کرونای استان قزوین که ۲۹ تیرماه در استانداری قزوین برگزار شد، تصریح کرد: امروز در استان قزوین ۶ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند، این افراد در محدوده سنی بین ۲۰ تا ۸۵ ساله قرار داشتند؛ فرد ۸۰ ساله ۲ دز واکسن را دریافت کرده بود اما چون زمان کافی از آن نگذشته هنوز ایمنی ایجاد نشده بود، همچنین خانم جوانی که ۲۰ سال سن داشت بیماری زمینه‌ای نداشته ولی در اجتماعات سربسته حضور فعالی داشته است.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت استان به قدری حاد است که تعداد بستری روزانه از مرز ۸۰ و ۱۰۰ نفر گذشته است، برای بیماران کرونایی ۶۵۰ تخت بستری در نظر گرفتیم که هم اکنون ۴۵۰ بیمار بستری داریم و با روند روبه‌رشد تعداد بیماران که پیش‌بینی می‌شود در آینده نزدیک با کاهش تخت روبه‌رو شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: امروز برای تأمین یک آمپول رمدسیویر کرونایی با مشکل رو به رو هستیم  و تاکنون ۱۱ میلیارد تومان به شرکت‌های دارویی بدهکار هستیم و دانشگاه از نظر مالی مشکل دارد، با این حال تمهیداتی صورت گرفته است و ۴۰۰۰ آمپول خارج از سهمیه وارد سیستم شده است و اگر پیک افزایش پیدا کند در این حوزه با مشکل روبه‌رو خواهیم شد.

وی یادآور شد: پیک‌های کرونایی به قدری نزدیک به هم است که ما حتی فرصت ایده‌پردازی نداریم که چگونه با کرونا مقابله کنیم، در حال حاضر با توجه به افزایش بیماران بخش بستری موقت را گسترش دادیم، ارتش باید مکلف شود که به ما کمک کند چرا که این موج سهمگین‌تر از همیشه است و اکسیژن ساز و تخت دیگر پاسخگو نیست.

نامدار اظهار کرد: ما در دانشگاه علوم‌پزشکی با تمام توان تلاش کردیم اما برخی از تصمیمات نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها دارد و با توجه به شرایط موجود انتظار داریم که همکاری‌ها با ستاد کرونا دوچندان شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر روزانه ۷ هزار و۴۶۷ تزریق روزانه صورت می‌گیرد، دیروز ۱۸ هزار واکسن به دست ما رسیده است و تا پایان هفته نیز واکسن‌های جدیدی به ما تحویل داده می‌شود، تلاش داریم با افزایش مراکز واکسیناسیون این میزان را به ۱۵ هزار دز برسانیم، تاکنون بالغ بر ۶۱ درصد افراد بالای ۶۰ سال دز اول واکسن را دریافت کردند  همچنان واکسیناسیون ادامه دارد.

۸۴ درصد افراد بالای ۸۰ سال واکسن دریافت کردند

این مسئول اظهار کرد: همچنین ۸۴ درصد افراد بالای ۸۰ سال واکسن دریافت کردند، جمعیت افراد بالای ۶۰ سال استان ۱۲۹ هزار نفر و ۱۶۰ نفر هستند که تاکنون ۷۷هزار و ۶۰۰ نفر دز اول  واکسن را دریافت کردند، افراد بالای ۶۰ سال طبق اعلام قبلی گروه‌های هدف در حال دریافت واکسن هستند که بعد از پایان واکسیناسیون این گروه هدف، گره هدف بعدی که وزارت بهداشت تعیین می‌کند واکسن دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرستان البرز و قزوین وضعیت بسیار بدی دارند و وضعیت نگران کننده است، از بخش خصوصی درخواست  نیروی متخصص  داشتیم چرا که با کمبود پرستار رو به رو هستیم، تیم تنفسی بیمارستان‌های کووید تقویت شده است، با توجه به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کل عمل‌های زیبایی در استان لغو شده است و  اعمال جراحی غیر ضروری نیز در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی لغو شده است.

نامدار بیان کرد: یکی از مشکلات ما این است که ظرفیت بیمارستان ولایت و بوعلی پر شده است، از طرفی با توجه به افزایش مسافرت‌ها شاهد افزایش تصادفات و به تبع آن افزایش حادثه دیدگان هستیم و هم اکنون بیمارستان شهید رجایی ظرفیت ندارد، تعداد بیماران غیرکرونایی زیاد شده است و بیمارستان خصوصی درگیر این بیماران هستند اما اگر تعداد کرونایی‌ها همینطور افزایش پیدا کند ما برای پذیرش بیماران به این بیمارستان‌ها نیاز داریم.

وی اظهار کرد: برای حفاظت از تانکرهای اکسیژن موجود پلیس اکسیژن تشکیل شده است، اگر برای تانکرهای اکسیژن اتفاقی بیفتد شاهد پدافند خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: در حال حاضر موارد تست مثبت pcr در استان قزوین به شدت بالا رفته و ۶۰ درصد تست‌ها مثبت است، در واقع ما در اوج بیماری هستیم و نیاز داریم که موارد مهمی موردتوجه قرار بگیرد، تعطیلی مشاغل به این دلیل است که قرنطینه اتفاق بیفتد اگر ساعت مشخصی برای فعالیت در نظر بگیریم با ترافیک و افزایش رفت و آمد در ساعت مشخصی مواجه خواهیم بود.

وی بیان کرد: رستوارن‌ها باید بیرون‌بر باشند، تالارهای پذیرایی نیز با ظرفیت ۳۰ درصد و در فضای باز اجازه برگزاری مراسم را دارند اگر عروسی‌ها در فضای بسته برگزار شد به تبع آن مساجد و هیئت‌ها نیز این امکان را باید داشته باشند که در فضای بسته مراسم برگزار کنند بنابراین برگزاری عروسی و عزا در فضای بسته نباید اتفاق شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha