• دوشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400051107402
  • خبرنگار : 50212

فرماندار محلات عنوان کرد:

دولت آینده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کند

دولت آینده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کند

ایسنا/مرکزی فرماندار شهرستان محلات گفت: توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری با بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی از اولویت‌های دولت آینده باشد.

محمدرضا ناظری در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نبود ارتباط موثر بین دانشگاه و صنعت یکی از خلاء‌های مهم موجود بین جوامع دانشگاهی و حوزه صنعت است و نتوانستیم آن طور که باید و شاید دانشجوی مهارت محور تربیت کرده و تحویل کشور دهیم.

وی از جهاددانشگاهی به عنوان حلقه اتصال بین دانشگاه و صنعت یاد کرد و افزود: جهاددانشگاهی در طول سال‌ها فعالیت خود توانسته با کار جهادی و عملیاتی فارغ‌التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاهی را به میدان کار و عمل و فضای کسب و کار و اشتغال متصل کند تا بتواند علم و دانشی که آموخته است را در مسیر ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار پیاده‌سازی کند که این رویه نشان از آینده نگری این نهاد انقلابی برای کاربردی کردن علم و دانش دارد.

فرماندار محلات با اشاره به مراکز آموزش عالی علمی و کاربردی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های جهاددانشگاهی، افزود: رشته‌هایی که در این مراکز به علاقمندان تحصیل در دانشگاه‌ها ارائه می‌شود عموما مهارت محور و کاربردی بوده و ارتباط موثری با حوزه تولید و صنعت دارد.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه مراکز آموزش عالی علمی کاربردی با پدیده کاهش تعداد دانشجو مواجه بوده اند و آمار دانشجویان نسبت به گذشته کاهش یافته است اما با این وجود رشته‌های مهارت محوری که در این مراکز تدریس می‌شود، کاربردی و متناسب با نیاز کشور است. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه مدت و پودمانی از ظرفیت‌های مهم آموزشی جهاددانشگاهی است.

ناظری در خصوص فعالیت این نهاد در شهرستان محلات گفت: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شهر نیمور محلات به دلیل کاهش آمار دانشجویان به حالت نیمه تعطیل درآمده است، اما خوشبختانه با فعالیت مراکز رشد واحدهای فناور که یکی از پتانسیل‌های این نهاد است توانسته از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی بهره‌برداری کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۴ واحد رشد فناور در مرکز رشد شهرستان محلات فعالیت دارند و جهاددانشگاهی استان مرکزی توانسته با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و واگذاری فضای فیزیکی رایگان به جوانان صاحب فکر و ایده در این مراکز به تجاری سازی فعالیت‌های آنان کمک کند و امید است در آینده بر شمار واحدهای فناور در شهرستان محلات افزوده شود.

فرماندار شهرستان محلات در خصوص مهمترین اولویت دولت آینده برای بهره گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی گفت: دولت آینده باید برای فارغ التحصیلان دانشگاهی فضای کسب و کار ایجاد کند. نباید یک دانش آموخته دانشگاه پس از اتمام تحصیلات آموزش عالی در جامعه رها شود بلکه باید با ایجاد فضای کسب و کار برای او اشتغال پایدار متناسب با تحصیلات دانشگاهی ایجاد کرد.

وی بیان کرد: دولت آینده باید به جای افزایش مراکز دانشگاهی به دنبال افزایش شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد باشد و از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد برخوردار از پتانسیل‌های تحقیقاتی، آموزشی، پژوهشی و ... برای فعالیت در این مجموعه‌ها بهره گیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha