• یکشنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400051712122
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان:

شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی به دنبال تجاری سازی هستند

شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی به دنبال تجاری سازی هستند

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان، شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی را علاوه بر تولید محصول به دنبال تجاری سازی دانست و گفت: جهاد دانشگاهی با توجه به سابقه پژوهشی خود به خلق شرکت های دانش بنیان پرداخته است.

دکتر فریبرز جمالزاد در گفت وگو با ایسنا، مقوله پژوهش را یکی از مباحث کلان، بنیادین و مستمر در جهاد دانشگاهی دانست و اظهار کرد: وقتی از پژوهش در جهاد دانشگاهی سخن می گوییم، یعنی قرار است فعالیت های دانشگاهی به تولید محصول و تجاری سازی برسد.

وی تولید مقالات علمی و ارائه فناوری را لازمه تولید محصول و تجاری سازی دانست و افزود: جهاد دانشگاهی طی سه دهه اخیر با فعالیت های ایده آل خود از مرزهای دانش فراتر رفته و به تولید محصول و تجاری سازی رسیده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان، با بیان اینکه الگوها و فعالیت های فناورانه جهاد دانشگاهی برای جامعه کاربردی و ملموس است، تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان شرکت هایی هستند که مرزهای دانش را درنوردیده و به تولید محصول رسیده اند و این محصولات می تواند مشکلات جامعه را برطرف کند لذا شرکت های دانش بنیان باید تولید محصول داشته باشند و تولید محصول نیازمند فناوری است و برای رسیدن به فناوری باید از مرزهای دانش عبور کنیم که جهاد دانشگاهی با توجه به سابقه پژوهشی خود به خلق شرکت های دانش بنیان پرداخته است.

جمالزاد، شرکت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی را علاوه بر تولید محصول به دنبال تجاری سازی دانست و یادآور شد: حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی طی چهار دهه از فعالیت این نهاد دارای محور های متفاوت بوده که یکی از این محور به صورت مستمر و هدفمند علوم پزشکی را دنبال می کند.

وی پژوهشگاه رویان، پژوهشکده معتمد و پژوهشکده ابن سینا را از جمله مراکز علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی دانست و ادامه داد: پژوهشگاه رویان در بحث تکثیر سلولی و درمان نازایی فعالیت می کند، پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی نیز فعالیت های اثربخشی در حوزه درمان سرطان اعم از پیشگیری، غربالگری، جراحی، سلول درمان و ژن درمانی دارد و پژوهشکده ابن سینا به تحقیقات زیستی و بیوتکنولوژی می پردازد.

رئیس جهاد دانشگاهی گیلان، با اشاره به اقدامات پژوهشکده معتمد در حوزه تولید کیت های سلولی تشخیص کرونا، یادآور شد: این مرکز جزو نخستین مجموعه های علمی بود که وارد حوزه کرونا شد و به نحو احس انجام وظیفه کرد.

وی با اشاره به استقرار یکی از ۳۴ پژوهشکده جهاد دانشگاهی در استان گیلان، خاطرنشان کرد: پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی تنها پژوهشکده زیست محیطی کشور است که در استان گیلان قرار دارد. این پژوهشکده که دارای پنج گروه پژوهشی شامل محیط زیست طبیعی، مهندسی محیط زیست، پایش منابع آب، مطالعات ناحیه ای و پسماند است، طی ۱۸ سال فعالیت خود توانسته ۱۸ ثبت اختراع فنی و مهندسی به ویژه در حوزه تصفیه آب داشته باشد.

جمالزاد، با اشاره به افزایش سهمیه گیلان از ۳۵۰ نفر به ۲۵۰۰ نفر در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اضافه کرد: در این طرح چرخه ارزش و زنجیره تولید را از پیشران و تولیدکننده گرفته تا بازاریابی و تبلیغات در کنار هم جمع کردیم و اشتغالزایی را بدون تصدی گری دولتی پیش بردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha