• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400061007316
  • منبع : نمایندگی اردبیل

به صورت مجازی و در دانشگاه محقق اردبیلی؛

برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی

برگزاری هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی

ایسنا/اردبیل هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی به صورت مجازی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

 رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله به این کنفرانس نشان از استقبال پژوهشگران و همچنین دغدغه آنها در زمینه فناوری و مدیریت انرژی است.

عزیز حبیبی اضافه کرد: با افزایش جمعیت نیازهای جدید در حوزه آب، انرژی به وجود آمده که این نیازها به چالشی در جهان تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه آب، هوا، خاک و آلودگی های آنها به یک بحران تبدیل شده است، اضافه کرد: برگزاری چنین کنفرانس هایی کار ارزشمندی است و باید بتوانیم از خروجی های این چنین همایش هایی در زمینه استفاده از علوم و فناوری های نوین در حوزه انرژی های تجدیدپذیر استفاده کنیم.

حسین شایقی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی هم گفت: در راستای توسعه پایدار، کشورها نیازمند برنامه ریزی، مدیریت و ارتقای صحیح فناوری برای حوزه انرژی هستند.

وی با بیان اینکه جمعیت کشور یک درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهد اما حدود ۲ درصد انرژی جهان در ایران مصرف می شود، ادامه داد: کشور ما دهمین کشور مصرف کننده انرژی در جهان است.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی ادامه داد: کشور ما در تولید دی اکسید کربن ششمین کشور جهان است و سرانه مصرف گاز ما حدود ۲.۵ برابر سرانه مصرف کشورهای توسعه یافته است.

شایقی با بیان اینکه این کنفرانس فرصت مناسبی است که برای بررسی چالش های موجود در حوزه فناوری و مدیریت انرژی است، تصریح کرد: ۶۲۰ مقاله به این کنفرانس ارسال شده بود که ۵۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

 رئیس هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی ادامه داد: بیش از ۱۵ دانشگاه کشور و چندین دانشگاه جهان در برگزاری این کنفرانس مشارکت داشتند و در این همایش پژوهشگران برتر حوزه انرژی کشور، رساله ها، پایان نامه ها و پروژه های برتر حوزه انرژی و مقالات برتر ارائه شده معرفی می شوند.

مرحله گذار از انرژی فسیلی به انرژی تجدیدپذیر

 عبدالصاحب ارجمند مدیرکل دفتر راهبردی و نظارت و انتقال و توزیع برق وزارت نیرو هم در ارتباط مجازی با کنفرانس گفت: در حال حاضر دوران سرنوشت سازی برای تمدن بشری به دلیل گذار از انرژی فسیلی به انرژی تجدید پذیر است.

وی با بیان اینکه بر اساس شاخص ها، رتبه آمادگی ایران برای گذار انرژی ۱۰۱ از بین ۱۱۵ کشور بوده است، ادامه داد: بیش از ۲ درصد انرژی جهان در ایران مصرف می شود و شدت انرژی ایران نسبت به دنیا ۲ برابر و نسبت به کشورهای توسعه یافته ۴ برابر است.

مدیرکل دفتر راهبردی و نظارت و انتقال و توزیع برق وزارت نیرو اضافه کرد: برای عبور از مرحله گذار باید تغییر آرایش دهیم و باید در زمینه رویکردها و پارادایم ها تغییراتی انجام دهیم.

حسین قدیمی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل هم گفت: هر درجه افزایش دما، هزار و ۵۰۰ مگاوات مصرف برق را افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه در پیک مصرف در بیشترین دما، مصرف استان اردبیل ۴۵۰ مگاوات است، ادامه داد: صنعت برق، صنعت زیرساختی و استراتژیک است.

حجت‌الاسلام‌ عبدالله حسنی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: مصرف انرژی در کشور ما نیاز به فرهنگ سازی دارد و اگر بحث صرفه جویی ترویج پیدا نکند، هر چقدر تولید کنیم باز هم کم می آوریم.

وی با بیان اینکه میزان مصرف انرژی در کشور ما نسبت به دنیا بالا است، اضافه کرد: باید روی انرژی تجدید پذیر و خورشیدی برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرد.

بهنام محمدی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و رئیس انجمن انرژی ایران هم در ارتباط مجازی با کنفرانس گفت: انجمن انرژی ایران در سال ۸۴ تاسیس شد و در سال ۱۳۹۲ اولین کنفرانس فناوری و مدیریت انرژی را برگزار کردیم.

وی افزود: در سال ۹۳ و از دومین دوره کنفرانس، آن را به صورت بین المللی برگزار می کنیم و امروز دانشگاه محقق اردبیلی میزبان هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی است.

یادآور می شود در این کنفرانس کاظم زارع و غلامحسین نجفی به عنوان پژوهشگران برتر انرژی کشور، رساله مهدی ذوالفقاری به عنوان رساله برتر، پایان نامه علی سیفی قهرمانلو به عنوان پایان نامه برتر و پروژه کارشناسی فاطمه اسماعیلی پروژه برتر کارشناسی انتخاب شدند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha