• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400062417989
  • خبرنگار : 50105

چگونه می‌توان اضطراب دانش‌آموزان برای بازگشت به مدرسه را کنترل کرد؟

چگونه می‌توان اضطراب دانش‌آموزان برای بازگشت به مدرسه را کنترل کرد؟

ایسنا/خراسان رضوی دانش‌آموزان ممکن است با توجه به شیوع سویه‌های جدید بیماری کووید- ۱۹ برای بازگشت به مدرسه استرس داشته باشند، البته باید برای شروع سال تحصیلی جدید آماده شوند و ترس‌های خود را درباره این بیماری کنترل کنند.

به نقل از سایکولوژی نیوز، والدین می‌توانند با حمایت از فرزندان خود به آنها متذکر شوند که این مشکلات رفع خواهد شد البته محققان نیز در این زمینه راهکارهایی ارائه کرده‌اند که می‌تواند به والدین کمک کند تا با فرزندان خود ارتباط برقرار و از آنان حمایت کنند.

امسال، سومین سالی است که دانش‌آموزان برای تحصیل با شیوع همه‌گیری مواجه هستند، البته شیوع سویه دلتا منجر به افزایس استرس برای بسیاری از افراد شده است و دانش‌آموزان با سوالات بسیاری در این زمینه مواجه هستند؛ آیا مدرسه ادامه پیدا خواهد کرد؟ آیا تعطیل می‌شود؟ آیا به بیماری مبتلا می‌شوند؟ آیا ناقل بیماری می‌شوند؟ و سوالات زیادی که پاسخی درست برای آنها ندارند.

والدین اکنون بیش از هر زمان دیگری باید بدانند چگونه به فرزندان خود کمک کنند تا بر استرس‌های متداول مدرسه مغلوب شوند و با ترس و عدم اطمینان دوران کرونایی کنار بیایند.

در حال حاضر، بسیاری از کودکان سعی دارند تا والدین را از احساسات خود آگاه نکنند و به نوعی محکم باشند تا والدین آنان احساس نگرانی نداشته باشند اما آمار سلامت روانی کودکان نگران‌کننده است و والدین باید برای حمایت از فرزندان خود تلاش کنند. البته والدین باید بدانند که از چه طریقی از آنان حمایت کنند تا آسیبی به کودک وارد نشود و کودکان نیز باید بدانند که در چه مسیری قرار دارند و بهترین راه برای کنترل اضطراب را شناسایی کنند.

محققان در این زمینه راهکاری معرفی کرده‌اند که شامل روش تنفس عمیق، دیدن و شروع است. این روش می‌تواند کمک کند تا نگرانی والدین تا حدودی کاهش یابد.

نفس عمیق بکشید و تا آنجا که ممکن است آن را بیرون دهید، تنفس آرام، مراکز آرامش و مرتبط در سیستم عصبی خودکار را فعال می‌کند.  فرزند خود را ببینید؛ زبان بدن وی و وضعیت خود را مشاهده کنید سپس گوش‌دادن را شروع کنید و به آنچه مناسب است فکر کنید و با گفت‌وگو در تلاش باشید از استرس کودکان بکاهید.

البته حمایت عملی را نیز فراموش نکنید و برای دانش‌آموزان ماسک مناسب تهیه کنید تا بتوانند در تمام زمان آموزش از آن استفاده کنند. زمانی که به دانش‌آموز نشان دهیم که در کنارش هستیم و اعتقاد به موفقیت او داریم، این حمایت‌کننده‌ترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha