• جمعه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400062619213
  • خبرنگار : 71553

سبوس ها را به دامداران تحویل ندادند، همه کپک زد

سبوس ها را به دامداران تحویل ندادند، همه کپک زد

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران از عدم تحویل سبوس با قیمت تعیین شده در سامانه سبوس یعنی ۱۴۰۰ تومان، انباشت سبوس‌ها و کپک زدن آنها در انبارها خبر داد.

مجتبی عالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در مرداد ماه دامداران و شرکت ها در سامانه سبوس، سبوس مورد نیاز خود را با قیمت ۱۴۰۰ تومان خریداری کردند ولی این اقلام به آنها تحویل داده نشد. به عبارت دیگر کارخانه‌داران نه تنها این قیمت تعیین شده در سامانه را رعایت نکردند بلکه حتی اعلام کردند براساس نامه های وزرات صمت دامداران بایستی سبوس را با قیمت ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان خریداری کنند.

وی ادامه داد: دامداران نیز تمایل به خرید سبوس با قیمت‌های بالا نداشتند و این سبوس ها بر روی هم انباشته شد. در نهایت به دلیل این انباشت و رطوبت بالا تمام این سبوس ها کپک زد. البته برخی از کارخانه‌داران توانستند با نرخ آزاد بخشی از سبوس هایشان را بفروشند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران اضافه کرد: نامه نگاری‌های بسیاری در این زمینه شد. در نهایت ۸۰ درصد این سبوس ها را وقتی تحویل دادند که همه آنها کپک زده بود و بایستی معدوم می شدند.

وی تصریح کرد: وقتی قیمت سبوس در سامانه ۱۴۰۰ تومان تعیین شده فروش آن بیش از این قیمت معنی ندارد. متاسفانه این ماه هم سبوس با قیمت ۱۴۰۰ تومان در سامانه قرار گرفته ولی هنوز به دامداران  تحویل داده نشده است.

عالی با بیان اینکه ۲۸ درصد غذای دام سبوس است و از مردادماه تاکنون ۳۰ درصد از آن تامین شده، گفت: اگر قرار براین باشد که قیمت سبوس بالا برود طبیعتا قیمت شیر و گوشت هم افزایش خواهد داشت. زیرا شیرخام در براساس سبوس 1400 تومانی قیمت گذاری شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران در پایان افزود: همچنان در حال نامه نگاری هستیم تا این مشکل برطرف شود. یعنی به جای اینکه به فکر تولید باشیم و برای آن برنامه ریزی کنیم درگیر کارهای بیهوده هستیم. متاسفانه در نامه های ستاد تنظیم بازار شیطنت های خاصی وجود دارد و موارد دوپهلو ذکر می شود. به بیان دیگر مستقیم گفته نمی شود وقتی در سامانه قیمت مشخصی وجود دارد، فروش بیش از آن قیمت نباید اتفاق بیوفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۶ ۱۴:۰۱

من شاهد بودم در فروشگاهی که به فردی گفتند یک عدد روغن اضافه برداشتین نمی تونید ببرید که طبعاً قبول کرد خوب مجبور هم بود ، شاید روغن 1.5 کیلو باشد ، اما متأسفانه در کشور صد ها تـــن و هزاران تـــن مواد غذایی انسانی و دامی خراب می شود ، کدام بی مسئولی محاکمه شد ؟ کدام بی مسئولی ترک فعلش ثابت شد ؟ کدام بی مسئولی قرار است ضررهای سرمایه ای که هرچند مالکیت حقوقی یا حقیقی دارد منشأ آن سرمایه از ایران بوده و ضرر آن هم برای ایران است خواهد بود ؟ چه کسی پاسخ این اصراف را می دهد ؟ چه کسی پاسخ این تخریب اموالی را میدهد که نیاز مــــردم بوده مـــســــلمانان ، ایـــرانیـــان ، تـــمــدن .... این انعدام دلسوزی و بی مسئولیتی که گاهی در کوچترین ادارات تا بزرگترین آنها دیده می شود وحـــشـــتناکترین وبای بی قانونی است ، اولین بازدارندگی فردی برای رعایت قانون دلسوز بودن فرد بر رعایت قانون است نه موانع بازدارندگی دیگر و عواقب و مجازات های رعایت نکردن قانون ، چه برسد ، وای به حال کشوری که مدیریت کوچترین تا بزگترین ادارات آن که انتخاب و استخدام شده اند دلسوزی نداشته باشند و بی تفاوت باشند .

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۷ ۱۰:۳۷

جواب همه اینها رو فقط خدا مینونه بده و نه هیچ فرد یا سازمان یا مقام دیگری. دیگه از دست مخلوقات کاری برنمیاد