• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400062719698
  • منبع : نمایندگی مازندران

ایجاد ثبات اقتصادی با بهینه‌سازی آب‌بندان‌های جهاد دانشگاهی مازندران

ایجاد ثبات اقتصادی با بهینه‌سازی آب‌بندان‌های جهاد دانشگاهی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل شیلات مازندران، تغییرات ساختاری و بهینه سازی در آب‌بندان جهاد دانشگاهی مازندران را اقدامی در راستای ثبات اقتصادی در این مجموعه دانست.

 نشست همکاری مهندس محمد رضا شافعیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با دکتر حسن اسحاقی، مدیرکل شیلات مازندران امروز ۲۷ شهریورماه در بابلسر برگزار شد.

در ابتدای این نشست، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران از تلاش و همکاری صمیمانه مجموعه شیلات استان تشکر و قدردانی کرد و افزود: با توجه به تغییراتی که بر اساس نظرات کارشناسی دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی و واحد مازندران با همکاری کارشناسان شیلات استان در اراضی و آبندان های مجموعه جهاد دانشگاهی در چپکرود ایجاد شد، نیاز است این تغییرات قبل از آبگیری آبندان‌ها مورد بازدید و تأیید کارشناسان شیلات استان نیز قرار گیرد.

وی اظهار کرد: آبندان ۳۰ هکتاری به دو قسمت تقسیم شده و چهار قطعه آبندان در مجموعه ۱۷ هکتاری چپکرود نیز فعال است و یک آبندان ۵ هکتاری برای کاهش ریسک کمبود آب برای امور زراعی و شیلات در اراضی لم یزرع این مجموعه احداث شد که تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شافعیان، اصلاح ساختاری در آبندان‌ها و برخی اراضی لم یزرع مجموعه تولیدی و تحقیقاتی سردار شهید سلیمانی در چپکرود را امری ضروری و بر اساس نظرات کارشناسان دانست و گفت: به جهت اجرای عملیات عمرانی و لزوم بهره‌گیری صحیح از ظرفیت موجود، درخواست داریم تا تسهیلاتی از سوی شیلات استان به این مجموعه پرداخت شود.

در این نشست دکتر حسن اسحاقی، مدیر کل شیلات مازندران اقدامات اخیر در  بهینه‌سازی آبندان جهاد دانشگاهی مازندران را حرکتی در راستای ثبات اقتصادی در این مجموعه دانست و تصریح کرد: این نوع عملیات عمرانی، از جمله اقداماتی بود که می‌بایست جهاد دانشگاهی در سالهای گذشته انجام می‌داد.

وی افزود: هر گونه حمایت و ارائه تسهیلات از جانب شیلات برای جهاددانشگاهی با درنظر داشتن مدارک و مجوزات لازم بلامانع است و این اداره کل از هر فرد حقیقی و حقوقی برای افزایش تولیدات شیلاتی در استان حمایت همه جانبه خواهد داشت.

اسحاقی تصریح کرد: متاسفانه سیستم اعطای مجوز در استان روان نیست و یکی از مهمترین دغدغه فعالان اقتصادی بوروکراسی خسته‌کننده در این موضوع است که انتظار است در دولت سیزدهم این مانع از سر راه تولید برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha