• دوشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400062921950
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خبر داد:

راه‌اندازی شبکه بی‌سیم رادیویی دیجیتال در منابع طبیعی چهار استان کشور

راه‌اندازی شبکه بی‌سیم رادیویی دیجیتال در منابع طبیعی چهار استان کشور

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از راه‌اندازی شبکه بی‌سیم رادیویی در منابع طبیعی ۴ استان؛ تهران، قزوین، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی خبر داد.

امیر مسعود جلالی امروز ۲۹ شهریورماه، اظهار کرد: وجود بی‌سیم و برقراری ارتباط رادیویی برای پیشگیری از تخریب اراضی ملی، قاچاق چوب و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع امری لازم و ضروری بوده و هدف سازمان جنگل‌ها این است که تا پایان سال جاری این ارتباط رادیویی را در تمامی استان‌های کشور گسترش دهد.

وی تصریح کرد: سازمان جنگل‌ها بخش قابل‌توجهی از ادوات مربوط به شبکه بی‌سیم رادیویی را خریداری و در بیش از نیمی از استان‌های کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد کارهای مقدماتی آن را انجام داده است.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خاطرنشان کرد: در مقاطعی در دهه ۷۰ از شبکه رادیویی بی‌سیم به شکل آنالوگ در منابع طبیعی استفاده می‌شد اما این سیستم کارایی لازم را نداشته است اما آنچه الان سازمان جنگل‌ها به دنبال آن است شبکه بی‌سیم دیجیتالی است که کیفیت صدا و صوت در آن بسیار بالاست و علاوه بر آن سازمان می‌تواند با سیستم دیجیتالی کلیه اقدامات حفاظتی مربوطه را از ستاد پایش و رصد کند.

جلالی اضافه کرد: یکی از قابلیت بی‌سیم دیجیتالی این است که خودروها و افرادی که دارای بی‌سیم هستند از طریق جی‌پی‌اس ردیابی شده و در مواقع بروز اتفاق مورد حمایت نیروهای امدادی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به قابلیت شبکه بی‌سیم دیجیتال، بیان کرد: این شبکه قادر است اطلاعات و تصاویر دریافتی را به شبکه امن سازمان منتقل کرده و سازمان می‌تواند صوت و تصویر را از دوربین‌های نصب شده دریافت کند.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: سازمان جنگل‌ها تاکنون رایزنی‌های زیادی را برای راه‌اندازی شبکه رادیویی بی‌سیم با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده است و امسال نیز مصمم است برای ارتقای ضریب حفاظتی و کنترل عوامل تخریب و مدیریت بهتر بر عرصه‌ها، بهره‌برداری از این شبکه را در منابع طبیعی سراسر کشور گسترش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha