• چهارشنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400063123748
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان:

باید بحث حفاظت محیط زیست را به سمت تکنولوژی ببریم

باید بحث حفاظت محیط زیست را به سمت تکنولوژی ببریم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این‌که بحث حفاظت فیزیکی را به سمت تکنولوژی روز باید ببریم، تصریح کرد: تاکنون کارهای زیادی در این زمینه انجام شده اما با مطلوب فاصله داریم که به تأمین اعتبار و بودجه برمی‌گردد که امیدواریم در دولت سیزدهم این دغدغه برطرف شود.

مهرداد فتحی‌بیرانوند، امروز در آیین افتتاح دوره سفیران محیط زیست لرستان که به همت جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست به صورت عام وظیفه همه دستگاه‌هاست و یک سری از دستگاه‌ها به صورت تخصصی این امر را برعهده دارند.

وی ادامه داد: در حوزه جنگل‌ها ما فقط وظیفه حراست در داخل مناطق تحت مدیریت را داریم و دستگاه تخصصی ما سازمان جنگل‌هاست، و حفاظت از منابع آب برعهده امور آب و فاضلاب است، برخی سؤال می‌کنند ما بیشترین منابع آبی اما کمترین مصرف را داریم، باید بگوییم ما نیز مطالبه‌گر این موضوع از وزارت نیرو هستیم که این موضوع را از سیاست‌های غلط وزارت نیرو می‌دانیم.

فتحی‌بیرانوند با اشاره به این‌که امسال برای اولین بار در تاریخ کشکان خشک شد، عنوان کرد: در استان ما بحران در بحران است، یکی بحران کم آبی و دیگری بحران مدیریت که چرا آب منطقه‌ای منابع آب را مدیریت نمی‌کند و وزارت جهاد کشاورزی سیاست‌های الگوی کشت را در استان اجرا نمی‌کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان افزود: برخی از دستگاه‌ها به وظایف خودشان عمل نمی کنند و این باعث شده چنین بحران‌هایی در استان داشته باشیم.

وی بیان کرد: الان آمارهای رسمی می‌گویند ۱۸۰۰ چاه غیرمجاز در استان وجود دارد که مصوب شده که باید معدوم شوند، هزاران موتورپمپ غیرمجاز در کنار رودخانه‌ها داریم.

فتحی‌بیرانوند ادامه داد: دغدغه ما برای حفظ محیط زیست کمتر از شما دانشجویان نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این‌که بحث حفاظت فیزیکی را به سمت تکنولوژی روز باید ببریم، تصریح کرد: تاکنون کارهای زیادی در این زمینه انجام شده اما با مطلوب فاصله داریم که به تأمین اعتبار و بودجه برمی‌گردد که امیدواریم در دولت سیزدهم این دغدغه برطرف شود.

وی در رابطه با تعامل با جهاد دانشگاهی عنوان کرد: سال گذشته چند موضوع با جهاد دانشگاهی داشتیم اما چون زمان تأمین اعتبار گذشته بود دیگر موفق به اجرای آن‌ها نشدیم اما امسال این کار حتماً انجام خواهد شد.

این مسئول گفت: برنامه ما این است که جهاد دانشگاهی و دانشجویانی که شرایط خاص را دارند حتماً کمک کنیم و امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت و پتانسیل برای کسانی که دغدغه محیط زیست دارند استفاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha