رضا محمودی به ایسنا، گفت: هر برنامه ای که می خواهیم در حوزه اشتغال تدوین و پیاده سازی کنیم باید با انعطاف پذیری کامل باشد چون ما در فضای تحریم قرار داریم و کرونا هم بر بسیاری از کسب و کارها و بازار کار تاثیر گذاشته است.
وی افزود: طبعا در چنین فضا و شرایطی امکان اینکه بخواهیم اهداف اشتغال را به طور کامل محقق کنیم ممکن است دشوار باشد ولی معتقدم برای آنکه به بازار اشتغال کشور کمک کنیم باید در گام اول روی تثبیت شغل و سپس تولید شغل متمرکز شویم.
این کارشناس حوزه اشتغال از احیای بنگاهها و کارخانه های راکد به عنوان یکی دیگر از اقدامات موثر در بازار کار و رونق اشتغال نام برد و در ادامه افزود: ما می توانیم بنگاهها را خصوصیسازی کنیم ولی با فرمت تعاونی و ازاین طریق اشتغال موجود را حفظ کنیم.
محمودی افزایش کف حقوق کارگران را در تقویت معیشت آنها اثرگذار دانست و گفت: در حوزه اشتغال کف دستمزد کارگران باید افزایش یابد و حقوقها ترمیم شود. اگر این اتفاق بیفتد و فاصله ۱۰ میلیون تومانی حداقل دستمزد را با سبد خرید خانوار کم کنیم، به بهبود معیشت خانوارهای کارگری کمک کردیم.
وی در پایان بر مشارکت دادن کارگران در سود کارخانه ها تاکید کرد و این کار را در بالا بردن انگیزه و روحیه کار و کیفیت تولیدات موثر خواند.
انتهای پیام
نظرات