• شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400072417054
  • خبرنگار : 50082

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد

جذب ۵۰۰ هزار دلار گرنت بین‌المللی توسط پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری

جذب ۵۰۰ هزار دلار گرنت بین‌المللی توسط پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: ۵۰۰ هزار دلار گرنت بین‌المللی توسط پژوهشگران دانشگاه در پروژه‌های مشترکی با دانشگاه‌های هلند، سوئد، دانشگاه ملی روسیه و دیگر دانشگاهی بین المللی جذب شده است.

دکتر علی اصغر مولوی در همایش دانشجویان ورودی جدید دانشگاه حکیم سبزواری افزود: این دانشگاه در سال‌های اخیر دستاوردها و موفقیت‌های خوبی در حوزه‌های بین المللی، آموزشی و پژوهشی داشته که تازه‌ترین این موفقیت‌ها قرار گرفتن نام دانشگاه حکیم سبزواری در جمع ۴۱ دانشگاه برتر ایرانی در میان بهترین دانشگاه‌های مهندسی جهان بر اساس رتبه بندی تایمز بوده است.

وی اظهار کرد: در حوزه‌های آموزشی نیز امسال همچون سال‌های گذشته دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری موفق به کسب رتبه‌های تک رقمی بسیاری در آزمون‌های  ارشد و دکتری شدند.

مولوی ادامه داد: در سال‌های اخیر درخشش دانشجویان فعال دانشگاه حکیم سبزواری در انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی و هنری در جشنواره‌های ملی حرکت و رویش بی‌نظیر بوده است.

وی تصریح کرد: اصلی‌ترین اقدامی که ضرورت دارد دانشگاه‌ها در رقابت‌های بین‌المللی انجام دهند، برندسازی است که دانشگاه حکیم سبزواری در ۲ حوزه آموزش و پژوهش به عنوان ۲ عامل مهم در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی برندسازی را دنبال کرده است.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری به حضور موفق دانشگاه حکیم سبزواری در رتبه‌های جهانی اشاره کرد و گفت: حضور در رتبه بندی تایمز به عنوان یکی از قدیمی ترین و معتبرترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌های جهان و قرار گرفتن در جمع ۱۱ دانشگاه جامع و ۱۸ دانشگاه کل وزارت علوم در این رتبه‌بندی، خود نتیجه برندسازی دانشگاه است.

مولوی ادامه داد: همچنین دانشگاه حکیم سبزواری توانست در رتبه بندی گرین متریک در بین دانشگاه‌ها  سبز ایران رتبه ۱۲ و رتبه ۳۷۴ در بین دانشگاه‌های جهان را به دست آورد.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری بیش از ۷۰ رویداد محلی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی، جذب بیش از ۶۰۰ دانشجوی بین المللی و  ۱۸ محقق پسادکتری، جذب ۳۴ عضو هیات علمی وابسته بین المللی و صنعتی و ۳ محقق سرآمد کشور به عنوان دیگر دستاوردها و فعالیت‌های دانشگاه در سال‌های اخیر نام برد.

مولوی بر توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه‌ها تاکید و تصریح کرد: در همین راستا با درس‌های مدیریت مالی، کارآفرینی، استارتاپ برای دانشجویان ارائه شد، همچنین مشوق‌هایی برای افزایش مشارکت صنعتی و بین المللی پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شده است.

مولوی تصریح کرد: دانشگاه حکیم سبزواری از ۱۰ دانشکده و یک پردیس، مرکز رشد، مرکز جذب نخبگان و کارآفرینان ایرانی و خارج از کشور، مرکز نوآوری و شکوفایی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha