• شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400082217117
  • خبرنگار : 50453

رئیس پیشین علوم پزشکی همدان؛

دوران افول علوم پزشکی آغاز شده است/ دانشگاه به سمت مباحث سیاسی نرود

دوران افول علوم پزشکی آغاز شده است/ دانشگاه به سمت مباحث سیاسی نرود

ایسنا/همدان رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: دوران افول پزشکی شروع شده و رشته پزشکی که در دوران انقلاب در حال شکوفایی بود، در حال افول است.

به گزارش ایسنا، دکتر رشید حیدری مقدم در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: دانشگاه نباید به سمت مباحث سیاسی برود و  شروع دوران افول پزشکی کشور زنگ خطری است که نمایندگان باید به این موضصوع توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد ظرفیت دانشگاه‌ها خالی مانده و به این ترتیب در رشته بیهوشی با کمبود نیرو مواجه هستیم که به این ترتیب انجام جراحی غیر ممکن خواهد بود و بنابراین استادی در این رشته نداریم و به این ترتیب دانشجویی نخواهیم داشت و این زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود.

وی از مهاجرت برخی پزشکان اظهار نگرانی کرد و گفت: مهاجرت نخبگان و پزشکان زنگ خطر سقوط خواهد بود و امیدواریم به دور از مباحث سیاسی این موضوع جدی گرفته شود.

دکتر حیدری مقدم به تغییر سریع رئیس دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری اشاره کرد و گفت: این دو کارگر که با تمامی وجود برای همدان زحمت کشیدند با تغییر سریع مدیریتی مواجه شدند و در این در حالیست که عباس صوفی برای همدان و همدانی ها بسیار تلاش کرد و نبود صوفی ضایعه‌ای برای استان است.

رئیس پیشین علوم پزشکی گفت: نخبگان مملکت را می چرخانند، چرا که سردار شهید سلیمانی نخبه نظامی بود و توصیه می‌کنم از نخبگان در حوزه‌های مختلف استفاده شود و با کدخدا منشی نمی‌توان مملکت را اداره کرد.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت در حوزه سلامت مانند مدیریت کشتی خراب شده در طوفان بوده که از طرفی کشتی را باید تعمیر کرد و از طرفی با طوفان همراه هستیم به این ترتیب مدیریت در حوزه سلامت از طرفی مردم، از طرفی وزارتخانه و از طرفی تحریم‌هاست که مدیریت در این حوزه بسیار سخت است.

وی ادامه داد: در دوره‌ای که مسئولیت بر دوش داشتم ۱۰۰ روز در جاده بودم و دوندگی زیادی داشتم و برای شخصیت بخشی به استان و دانشگاه تلش کردم و هیچ دانشگاهی به این گونه به جایگاه مطلوب نرسید.

دکتر حیدری مقدم خاطرنشان کرد: هفت هزار دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند، همچنین ۷۲۳ تخت بیمارستانی با زیربنای ۲۵ هزار متر مربع به مجموعه علوم پزشکی اضافه شد و ۳۳۵ پروژه  خانه بهداشتی و درمانی به اتمام رسید.

وی گفت: استان مرکزی در طرح تحول نظام سلامت ۸۲ پروژه داشت  و این در حالیست که در شهرستان ملایر ۹۱ پروژه اجرا شده همچنین در دوره کرونا یک هزار و ۵۹۰ تخت آی سی یو به تخت‌های بیمارستانی اضافه شده است.

وی ادامه داد: ۱۸ دستگاه اکسیژن ساز خریداری شد به گونه‌ای که در هر  موج کرونا پتانسیل مدیریت را داریم.

دکتر حیدری مقدم تصریح کرد: در شهرستان بهار، فامنین و کبودراهنگ بخش دیالیز نداشتیم و بیماران به بیمارستان شهید بهشتی مراجعه می کردند اما این موضوع مرتفع شد همچنین در بخش دولتی سی تی اسکن نداشتیم که هفت دستگاه نیز خریداری شد.

وی از وجود آزمایشگاه تجهیز شده در همدان با انجام همزمان پنج هزار تست خبر داد و گفت: در این آزمایشگاه آزمایش تخصصی هپاتیت انجام می‌شود.

رئیس پیشین علوم پزشکی تصریح کرد: یکی از اتفاقات بد در علوم پزشکی در گذشته از کار افتادن دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان سینا بود که در این راستا ۱۴۶ بیمار دچار افت اکسیژن شدند و بعد از آن با همکاری مجموعه سپاه اقدام به خریداری دستگاه اکسیژن ساز کردیم.

وی گفت: از کمک خیرین برای موضوع سلامت استفاده کرده‌ایم .

وی همچنین از کلنگ زنی بیمارستان هزار تختخوابی خبر داد و گفت: این پروژه از پروژه‌های کشوری است که امیدواریم هر چه سریعتر راه اندازی شود.

دکتر حیدری مقدم گفت: بیمارستان دندانپزشکی ۳۲ تختخوابی در شهرستان بهار راه اندازی شده و از هفته گذشته کار خود را آغاز کرده است.
وی گفت: در همدان تعداد واکسینه شده‌ها ۵۰ درصد دوز دوم و ۷۰ درصد کل جمعیت استان در دز اول واکسینه شده‌اند و در حال حاضر در وضعیت زرد قرار داریم و در برخی شهرستان‌ها از جمله تویسرکان ۱۳۴ درصد واکسیناسیون انجام شده است به گونه‌ای که مسافران نیز واکسینه شده‌اند.

وی ادامه داد: همدان در حوزه امور فرهنگی در طرح رعد جزو استانهای برتر کشور محسوب می‌شود که تمامی این مباحث ناشی از تلاش شبانه روزی بوده و حاصل لابی‌گری و پارتی بازی و این مباحث نیست.

وی گفت: در طرح شهید سلیمانی نیز جزو استانهای پیشتاز هستیم  و در حوزه تحصیل دانشجویان خارجی، ۶۵۱ نفر دانشجوی خارج از کشور داریم که در همدان در حال تحصیل هستند.

دکتر حیدری مقدم تصریح کرد: رتبه چهارم کشور در فناوری‌های برتر داشته‌ایم و سالانه ۱۵۰ میلیارد تومان تجهیزات در این حوزه خریداری شده است.

وی همچنین از امام جمعه همدان تشکر کرد و گفت: امام جمعه در بحران کرونا بسیار کمک کردند و از برپای نماز جمعه در وضعیت قرمز خودداری کرد در حالیکه برخی استانها با واکنش‌های زیادی مواجه بود.

وی در پایان گفت: دکتر هاشمی وزیر سابق نیز که طرح تحول نظام سلامت مدیون اوست، به پاس جوانمردی وی موفق یه کنترل کرونا با اجرای طرح تحول نظام سلامت شدیم چرا که اگراین طرح نبود  فوتی ها ۱۵ برابر فعلی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha