• پنجشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1400082721358
  • منبع : روابط عمومی برنامه

راضیه تجار:

نباید مردم را به کتاب نخواندن متهم کنیم

نباید مردم را به کتاب نخواندن متهم کنیم

راضیه تجار با بیان این‌که معتقد نیست در زمینه مطالعه ضعف داشته باشیم می‌گوید: نباید مردم را به کتاب نخواندن متهم کنیم.

به گزارش ایسنا، این نویسنده و دبیر انجمن قلم در گفت‌وگو با ستاد خبری بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری  اسلامی در خصوص هفته کتاب و اهمیت آن در ترویج کتابخوانی گفت: باید آحاد مردم رویکرد مناسبی به مطالعه داشته باشند تا دانش و بینش آن‌ها بالا برود؛ چرا که کتابخوانی نیاز جامعه است و افکار را روشن می‌کند و همه این‌ها مشخص می‌کند که باید در برنامه‌های روزانه مطالعه وجود داشته باشد.

او در ادامه خاطرنشان کرد: معمولاً گفته می‌شود سرانه مطالعه در کشور ما پایین است. البته من معتقد نیستم که در این زمینه ضعف داشته باشیم. مخصوصاً جوانان که نسبت به سال‌های قبل رویکرد بهتری به مطالعه نشان داده‌اند و می‌بینیم وقتی نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود استقبال زیاد است و این نشان می‌دهد که نباید مردم را به کتاب نخواندن متهم کنیم بلکه باید زمینه را به گونه‌ای فراهم کنیم که کتاب‌ها بیشتر در دسترس باشد.

تجار با تاکید بر این‌که رسانه‌ها نه تنها در هفته کتاب بلکه باید در تمام طول سال تذکر و یادآوری مناسب را نسبت به موضوع کتاب داشته باشند، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در جاهای مختلف به منظور ترویج کتاب باید انجام شود. چرا که دیدن و شنیدن در این زمینه باعث می‌شود که رغبت بیشتر و رویکرد هم بهتر شود.

او در رابطه با طرح‌های فروش فصلی کتاب، گفت: طرح‌های فروش فصلی، ماهانه و سالانه هرکدام به نوبه خود مناسب هستند، مسئله این است که هر بار این اتفاق می‌افتد استقبال و رویکرد نسبت به سال‌های قبل مخصوصاً در شرایط کرونا بهتر شود.

دبیر انجمن قلم یادآور شد: اجرای برنامه‌های فروش به‌صورت آنلاین در شرایط کرونایی هم می‌تواند مشوقی برای افراد اهل خواندن و مطالعه باشد که به سمت کتاب حرکت کنند.

او در ادامه با تشکر از بانیان برگزاری هفته کتاب در طی سال‌های متمادی، بیان کرد: برنامه‌های مربوط به هفته برای هرچه پربارتر شدن این هفته باید به سراسر ایران مربوط شود و ترتیبی اتخاذ شود که افراد و انجمن‌های بیشتری در این زمینه مشارکت داشته باشند، چرا که این امر باعث می‌شود هم جلب نظر بیشتری به وجود بیاید و هم  فروش کتاب بالا برود و این فکر در اذهان به وجود بیاید که مطالعه سبب دانایی و بینایی است.

بیست‌ونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیست‌وچهارم آبان‌ماه آغاز شده و تا یکم آذرماه ۱۴۰۰ با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُرکنیم» در سراسر کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha