• دوشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1400090100654
  • خبرنگار : 50291

تعطیلی سینمای ورامین در سکانس کرونا

تعطیلی سینمای ورامین در سکانس کرونا

ایسنا/تهران تنها سینمای جنوب تهران دو سال است که به دلیل شیوع کرونا و درآمد پایین تعطیل شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ورامین در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: سینمای ورامین طی ۵۰ سال گذشته تنها سینمای جنوب استان تهران بود اما دو سال است که بدلیل درآمد کم و پاندمی کرونا فعالیت نمی‌کند.

طاهر طاهری ادامه داد: سال تاسیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۳۷۳ و شروع فعالیت آن در فرهنگسرای رازی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین بوده و تاکنون در حال فعالیت است.

وی در خصوص مراکز فرهنگی ، هنری و مطبوعاتی فعال شهرستان ورامین نیز بیان کرد: شش کتابخانه عمومی فعال ، ۱۲ نشریه محلی در قالب های مختلف وجود دارند که این مورد در استان تهران بی نظیر است، ۱۳ دفتر نمایندگی نشریه کشوری وجود دارد که پنج عدد از آنها فعال است ، ۱۲ تا افست چاپخانه و ۱۳ کانون و دفتر تبلیغاتی فعال داریم و ۲۳ آموزشگاه هنری ، ۲۰ کتابخانه در مساجد و ۶۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در این شهرستان فعالیت دارند.

طاهری با انتقاد از مشکلات برخی کیوسک های مطبوعاتی و فعالیت های خارج از حیطه فرهنگی این کیوسک ها اظهار کرد: کیوسک های مطبوعاتی فقط مجوز فروش نشریات دارند ولی متاسفانه اکثرا از حوزه عرضه مطبوعات و اقلام فرهنگی خارج شده اند و در حال حاضر این اداره هیچ گونه مجوزی برای کیوسک های مطبوعاتی بنا به ضوابط اعلام شده ندارد.

وی در خصوص فرهنگسراهای ورامین عنوان کرد: فرهنگسرای زنده یاد شاعر آیینی ژولیده نیشابوری واقع در شهرک مدرس به علت واقع شدن این مرکز در حاشیه شهرک مدرس و عدم تخصیص نیروی انسانی دچار سرقت های متوالی شد و هم اکنون غیر فعال است، فرهنگسرای رازی نیز یکی از مراکز فرهنگی شهر بوده که با قدمت بالایی که دارد با توجه به رشد جمعیت کنونی جوابگوی اصحاب فرهنگ و هنر نیست و کمبود فضا یکی از مشکلات به شمار می‌رود، فرهنگسرای ارشاد در میدان ولیعصر(عج) ۱۲ سال است در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفته و هم اکنون پلیس راهور شهرستان در آنجا مستقر است ، که نیاز است شهرداری نسبت به تامین فضایی جهت استفاده پلیس راهور تامین و مرکز مذکور را به اصحاب فرهنگ و هنر بازگرداند.

طاهری از دیگر وظایف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را تایید نام واحدهای صنفی دانست و بیان کرد: نامگذاری واحد های صنفی به عهده این اداره و هم اکنون سامانه سردر واحدهای صنفی جهت ثبت و اخذ مجوز در حال فعالیت بوده و نظارت میدانی آن بر عهده اتحادیه ها و اداره اماکن است.

رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی ورامین کمبود منابع مالی و اعتبارات را برای این اداره مشکل ساز دانست و ادامه داد: در تجهیزات فنی مورد نیاز  برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری مشکل جدی داریم و  در خصوص پروژه های نیمه تمام باید به ساختمان گالری نیمه تمام واقع در محوطه فرهنگسرای رازی اشاره کنم که این پروژه ۱۲ ساله به علت نداشتن تخصیص بودجه استانی بلاتکلیف مانده و نیاز است این مرکز در آینده تکمیل و تجهیز شود و در اختیار هنرمندان این شهرستان قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha